Hae tilaa omalle näyttelyllesi

Rikhardinkadun kirjastossa on kolme näyttelytilaa:

Kolmannessa kerroksessa sijaitsee Käytävägalleria, jossa on viisi kooltaan 180 cm X 120 cm seinäkettä taulujen ripustamista varten. Toisessa kerroksessa sijaitsevat pienten taide-esineiden ym. kokoelmien esillepanoon soveltuva näyttelyvitriini Hyllygalleria Hyvinpieni sekä lähinnä taiteilijakirjojen esittelyä varten taiteilijakirjakokoelma RikArtin galleriahylly

Kirjaston ala-aulan Galleria Rikhardin ja Taidelainaamon Galleria Arthurin näyttelyistä vastaa Helsingin Taiteilijaseura.

Näyttelytilaa haetaan lomakkeella: Rikhardinkadun kirjaston näyttelytilahakemus (PDF)

Hakemus toimitetaan liitteineen joko kirjaston toisen kerroksen neuvontaan tai sähköpostitse osoitteeseen petteri.volkoff@hel.fi.

Kirjaston näyttelytilat varataan kalenterikuukaudeksi kerrallaan ja ne ovat maksuttomia. Näyttelyn järjestäjän vastuulla ovat kaikki näyttelyyn liittyvät käytännön asiat ja kustannukset. Kirjasto ei vastaa näyttelyaineistosta.

Jos haluat kirjaston markkinoivan näyttelyä verkkosivuillaan, voit toimittaa teoskuvan ja näyttelystä kertovan tekstin viimeistään kaksi viikkoa ennen näyttelyn alkua.