Rikun kokoushuone

Varaa työ- ja kokoustiloja Varaamosta 15.2. alkaen

15.2. alkaen Rikhardinkadun kirjaston työ- ja kokoustiloja siirtyy varattaviksi Helsingin kaupungin verkossa toimivan tilanvarauspalvelu Varaamon kautta, osoite varaamo.hel.fi . Varaamon välityksellä kirjaston tilat ovat entistä joustavammin asiakkaiden varattavissa ja käytettävissä. Varaamo-palveluun voi kirjautua sisään käyttämällä jotain seuraavista tunnistautumistavoista: Yle-tunnus, Facebook-tunnus tai Google-tunnus. Lisätietoa Varaamosta löydät täältä.

Rikhardinkadun kirjaston Varaamon kautta varattavat tilat

15.2. alkaen seuraavat Rikhardinkadun kirjaston tilat ovat varattavissa Varaamon välityksellä:

Kokoustila Ture, 1. krs

Vuokraa käyttöösi Kokoustila Ture, Rikhardinkadun kirjaston ensimmäisessä kerroksessa sijaitseva kokoustila. Tilavaan kokoustilaan mahtuu noin 35 henkeä. Tilan hinta 30 € alkavalta tunnilta, tilavuokra maksetaan käteisellä tai kortilla kassaan. Myös laskutusmahdollisuus. Tilassa on valkotaulu ja dataprojektori, ja siellä toimii Helsingin kaupungin langaton verkko Stadinetti.

Ryhmätila Aurora, 3. krs

Tila soveltuu lyhytaikaiseen työskentelyyn ja kokoustamiseen. Tilankäyttö on maksutonta. Tilassa on Helsingin kaupungin langaton verkkoyhteys, Stadinetti. Huoneessa on kolme pöytää, tuolit ja liitutaulu, ja se sijaitsee Rikhardinkadun kirjaston kolmannessa kerroksessa lehtialueen vieressä. Ryhmätilaan mahtuu noin 10 henkilöä.

Työtila Tyko, 2 ½ krs

Työtilaa voi varata hiljaiseen työskentelyyn tai tarvittaessa parityöskentelyyn. Tilankäyttö on maksutonta. Tilassa on käytettävissä Helsingin kaupungin langaton verkkoyhteys Stadinetti. Työtilassa on pöytä, neljä tuolia ja käytettävissä kirjaston asiakaskone (entinen asiakastietokone nro 11). Työskentelemään mahtuu kerrallaan mukavasti noin neljä henkilöä. Työtilaan ei ole esteetöntä pääsyä, kulku työtilaan on toisen ja kolmannen kerroksen välissä sijaitsevan Internet-huoneen läpi.