Hyppää sisältöön
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Yhteystiedot

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Koirat sallittu
Koirat kielletty
Siirry kirjaston sivuille

Uusimmat tapahtumat

Tupu Hult: Onnellisten tähtien alla - tekstiilireliefejä

Teokset ovat värikkäitä ja kookkaita tekstiilireliefejä.

Ne on valmistettu pääosin kierrätysmateriaaleista. Aiheet syntyvät mielikuvituksen syövereissä, luonnosta, eläimistä, tunteista, maailman menosta…

Näyttelyitä olen pitänyt vuodesta 1975 lähtien ja loppuvuodesta 2018 sain idean alkaa järjestää näyttelyitä kuukausittain kirjastojen gallerioissa ympäri Suomea. Nyt näyttelyitä on kertynyt jo yli neljäkymmentä.

Kirjastot valitsin siksi, että ne ovat kaikkien ihmisten ulottuvissa ja ilmaisia. Kirjastoja on suurissa kaupungeissa ja ihan pienissäkin kunnissa. Samalla kun lainaa kirjan, näkee myös näyttelyn. Kirjastossa altistuu taiteelle, vaikka ei olisi koskaan aiemmin olisi käynyt taidenäyttelyssä. Jos hyvin käy, saattaa joskus vierailla toisessakin näyttelyssä.

Olen 74-vuotias, asun metsän siimeksessä Sipoossa. Ympärilläni liikkuvat metsän eläimet, linnut, oma koira, kissa ja kanat. Kesällä viljelen kaikki mitä meillä syödään ja rakennan omaa noitapuistoa. Talvella teen tekstiilitaidettani yläkerran- työhuoneissa lankojen ja helmien ympäröimänä; kangaspuut kolkkaa ja ideat sinkoilee. Toisinaan pidän kansalaisopistossa kursseja.

Aurinkoisin terveisin,
Tupu Hult
tupuhult287@gmail.com

Käytävägalleria, 3.krs (Rikhardinkadun kirjasto)

4.6.2023 - 30.6.2023

Viimeksi päivitetty 3.6.2023