Espoonlahden kirjastofillari

Kirjastofillari kiertää nyt myös Espoonlahden alueella

Kesällä kirjasto siirtyy pyörille, kun kirjastofillari polkaistaan liikkeelle!

Viime kesänä Tapiolan kirjaston kirjastofillari herätti paljon iloisia yllätyksiä niin rannoilla, puistoissa kuin keskellä kaupunkiakin. Nyt myös Espoonlahden aluelle on saatu oma, ihana kirjastofillari. Omalla pienellä kirjastolaatikollaan varustettu polkupyörä matkaa sinne, missä ihmiset kesäänsä viettävät - siis rannoille, puistoihin kuin kaupungin kesäisiin tapahtumiinkin! 

Espoonlahden kirjastofillarin voi bongata niin Soukasta, Nöykkiöstä, Kivenlahdesta kuin Saunalahdesta ja voidaampa sillä joskus matkata kauemmaksikin. Osan kesästä fillari päivystää myös Kirjasto Omenan lähimaastoissa eli Matinkylän nurkilla. Fillarin kohteesta riippuen matkassa saattaa olla mitä vain - pokkareita, poistokirjoja, satutäti tai vaikka musisoiva kirjastonhoitaja! Pyörän liikkeitä voi seurata Facebookista Soukan kirjaston ja Kivenlahden kirjaston sivuilta.

Oletko sinä järjestämässä kesäistä tapahtumaa, johon toivoisit kirjastofillarin vierailulle? Onko naapurustolla kesäkestit, torilla tanssit tai haluaisitko järjestättää puistossa lasten kanssa kirjallisen piknikin? Ota yhteyttä Soukan tai Kivenlahden kirjastoon puhelimitse tai sähköpostitse ja kerro, milloin ja minne haluaisit fillarin vierailulle, millainen yleisö on vastassa ja mahdolliset erityistoiveet. Annathan meille myös ainakin muutaman päivän valmistautumisaikaa - samaksi tai seuraavaksi päiväksi emme yleensä ehdi tulla.

Aurinkoista kesää toivovat ja toivottavat kirjastofillarin iloiset polkijat!

Kivenlahden kirjasto:
kirjasto.kivenlahti@espoo.fi
050 428 9356
Facebook

Soukan kirjasto:
kirjasto.soukka@espoo.fi
09 8165 7736
Facebook