Siirry sivun sisältöön
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Yhteystiedot

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Koirat sallittu
Koirat kielletty
Siirry kirjaston sivuille

Uusimmat tapahtumat

Palvelut

Palvelut

Digituen kautta voit saada neuvoja ja apua tietokoneen, matkapuhelimen, tabletin tai muun mobiililaitteen sekä sähköisten palvelujen käyttöön.

Palvelut

Kirjastossa on asiakkaiden käytössä ilmainen langaton verkko. Verkko vaatii kirjautumisen. Verkon nimi: espoo_asiakas. Verkko ei edellytä kirjautumista, mutta ennen käyttöä pitää hyväksyä sen käyttöehdot.

Palvelut

Kirjastossa on useita lautapelejä, joita voi pelata kirjaston tiloissa. Lisäksi meiltä löydät usein joitakin lainattavia lautapelejä. Lisää lautapelejä voit etsiä Helmet-haulla

Palvelut

Omatoimiajat ovat perjantaina klo 16-20, lauantaina klo 7-20 ja sunnuntaina klo 7-22. Palveluaikojen ulkopuolella sisään pääsee kirjastokortilla ja pin-koodilla.

Laitteet

Voit ottaa mustavalko- tai värikopioita omatoimisesti kirjaston kopiokoneella. Henkilökunta auttaa kopioinnissa tarvittaessa. Kopiointi on ilmaista. Kopioita saa ottaa korkeintaan 20 kpl kerrallaan.

Laitteet

Voit skannata asiakirjoja ja kuvia monitoimikopiokoneella. Suosittelemme oman muistitikun mukaan ottamista.

Laitteet

Kirjastolla on useita taulutietokoneita eli tabletteja. Lapset voivat lainata tabletin käytettäväksi kirjastossa yhdeksi tunniksi päivässä. Tabletteja ei voi lainata kotiin.

Laitteet

Kirjastossa on asiakkaiden käytössä useita kannettavia tietokoneita. Tietokoneita voi lainata kirjastokortilla käytettäväksi kirjaston tiloissa. Lisäksi kirjastossa on yksi nopeaan asiointiin ja Helmet-tiedonhakuun tarkoitettu pistäytymiskone.

Laitteet

Voit tulostaa kirjaston asiakastietokoneilta mustavalko- ja väritulosteita. Tulostaminen pienissä määrin (maks. 20 kpl) on ilmaista.

Löydä kirjastosi

Saunalahden kirjaston satuympyrä

Avoinna

-
-
-
-
-
omatoimi
-
henkilökunta paikalla
-
omatoimi
-
-
omatoimi
-