Lainaa kirjastolainen

Olipa kyseessä työ, opiskelu tai harrastukset, kirjasto tarjoaa kiireetöntä ja henkilökohtaista tiedonhakua haluamastasi aiheesta. Kirjastosta voit myös saada henkilökohtaista opastusta tietokoneen, internetin, sosiaalisen median ja sähköpostin käyttöön tai tekstin, kuvien ja taulukoiden käsittelyyn sekä kirjaston pajalaitteiden tai musiikkitilojen käyttöön.

Tunnin kestoisissa Lainaa kirjastolainen -opastuksissa keskitytään juuri sinulle tärkeisiin asioihin. Opastus voi tapahtua omilla tai kirjaston laitteila, eli voit ottaa esim. oman kannettavan tietokoneen mukaasi.

Varaa aika Lainaa kirjastolainen -palvelusta.

Digituki

Haluaisitko apua ja neuvoja tietokoneen, internetin, sähköpostin peruskäyttöön, tai tekstin, kuvien ja taulukoiden käsittelyyn? Voit myös kysyä opastusaikaa mobiililaitteiden tai kirjaston e-aineistojen käyttöön, tai vaikkapa Skype-nettipuheluiden opetteluun. Digiopastus tapahtuu omalla laitteella tai kirjaston tietokoneella.

Kirjastolta saa digitukea myös etäpalveluna. Lue lisää täältä.

Kirjastojen musiikkitilat

Opastamme sinua halutessasi kirjaston studion käytön perusteisiin eli esimerkiksi miten studion laitteita käytetään, kuinka Logic Pro X -ohjelmalla äänitetään erilaisia äänilähteitä ja kuinka kappale viimeistellään. Mainitsethan, jos tarvitset tukea johonkin peruskäyttöä edistyneempään kysymykseen.

Tutustu kirjastojen soittimiin ja musiikkitiloihin tarkemmin täällä.

Kirjastojen Pajat

Pajan opastuksissa neuvotaan niistä löytyvien laitteiden ja tietokoneohjelmien peruskäyttöä.

Voit tutustua eri kirjastojen pajatiloihin lähemmin täällä.

Kirjallisuus, musiikki tai muu tiedonhaku

Tarvitsetko työhön, harrastuksiin tai opintoihin liittyvää tietoa? Kysymyksesi voi koskea esim. kaunokirjallisuutta, musiikkia, terveystietoa, matkailua, sukututkimusta, esitelmän tekoa tms. Autamme sinua tiedonhaussa ja opastamme aineistojen valinnassa.

Lähetä yhteydenottopyyntö

Lähetä yhteydenottopyyntö tällä lomakkeella.

Voit tarvittaessa tehdä yhteydenottopyynnön myös soittamalla kirjastoon ja henkilökunta täyttää lomakkeen puolestasi:

Entressen kirjasto 09 8165 3776
Ison Omenan kirjasto 09 8165 7723
Sellon kirjasto 09 81657603
Tapiolan kirjasto 050 428 9392
Venäjänkielinen kirjasto 043 825 7993