Siirry sivun sisältöön
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Yhteystiedot

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Koirat sallittu
Koirat kielletty
Siirry kirjaston sivuille

Uusimmat tapahtumat

Palvelut

Laitteet

Pajassa on muutama asikastietokone, joissa on venäjänkielinen näppäimistö.

Laitteet

Sellon kirjastolla on 3 värikopiokonetta.  1. kerroksen aulassa,  Musapajassa (näissä myös tietokoneelta tulostus), ja 2. kerroksen palvelutiskin lähellä (vain kopiokoneena). Voit tulostaa enintään 20 sivua. Toivomme, että vältät turhaa tulostamista. Oletuksena on mustavalkotulostus. Kopiointi ja tulostaminen on maksutonta asiakkaille. Tuhottavan aineiston säiliö on aulan laitteen vieressä. 

Laitteet

Laitteet

Silppuri on Pajassa, 1. kerroksessa ja vapaasti käytettävissä.

Laitteet

Nuortenosastolla Pointissa on pöytäfutispeli yli 12-vuotiaille.

Laitteet

Pajassa

Laitteet

Tabletit. Sellon 2. kerroksen infon vieressä on telakka, josta asiakkaat voivat lainata, kirjastossa käytettäväksi, taulutietokoneen eli tabletin. Lainaus tapahtuu syöttämällä telakan kosketusnäytöllä kirjastokortin viimeiset numerot ja ottamalla ponnahtava laite telakasta. Laina-aika on 2h kerrallaan ja vain yksi per kortti. Laitteet toimivat ainoastaan kirjastossa ja kirjaston verkossa. Palautus tapahtuu laittamalla laite paikoilleen. Palautettaessa kaikki historiatiedot pyyhkiytyvät ja laite palautuu alkutilaan.

Laitteet

Pöytäkoneet ovat Musapajassa, 1. kerros. Ilman ajanvarausta. Kirjautumistunnukset koneille (eri kieliversiot). Suomeksi: kirjasto, 12345 . Ruotsiksi: bibban, 12345. Englanniksi: library, 12345. Venäjäksi: Biblioteka, 12345 ____ Kannettavia tietokoneita voi lainata kirjastossa käynnin ajaksi 2. kerroksen Lehtialueen läppäriautomaatista kirjastokortilla ja sen pin-koodilla. Kannettavilta koneilta ei voi tulostaa. ____ Lainattava tabletti. 2 kerroksen info-tiskin lähellä. Laina-aika on 2h. Laitteet toimivat vain kirjaston verkossa.

Laitteet

Pajassa

Palvelut

Klo 10-18

Palvelut

Klo 11-18

Palvelut

Nuortenosastolla Pointissa on biljardipöytä yli 12-vuotiaille. Varaa aika listalta ja tule pelaamaan!

Palvelut

Digituen kautta voit saada neuvoja ja apua tietokoneen, matkapuhelimen, tabletin tai muun mobiililaitteen sekä sähköisten palvelujen käyttöön. Sellon kirjastossa tukea saa Pajasta. Torstaisin on Tietopaja klo 16-17.30 Pajassa ja lisäksi voit lainata kirjastolaisen sopivana ajankohtana täyttämällä lomakkeen https://my.surveypal.com/lainaakirjastolainen

Palvelut

Palvelut

Palvelut

Enter ry opastaa senioreita Pajassa, 1. kerros, torstaisin klo 10-12. Kesällä ei ole toimintaa.

Palvelut

Palvelut

Palvelut

Asiakkaiden omien kirjojen vaihtohylly on lähellä alakerran palvelupistettä

Palvelut

Lastenosastolla suosittelemme allergiapotilaiden suojelemiseksi välttämään sitä, että koirat peuhaisivat matoilla, mutta muuten koirat on sallittu Sellon kirjastossa.

Palvelut

Palvelut

Lähetä sähköpostia: sellonkirjasto@espoo.fi tai soita: kouluyhteistyö ja kirjastonkäytön opetus (lapset) 09 816 57617, (nuoret) 046-877 3289, kiertokäynnit 09 816 57603.

Palvelut

Palvelut

Palvelut

Valitse verkkolistasta "Espoo_asiakas" ja hyväksy. Ei tarvita kirjautumistunnuksia.

Palvelut

Palvelut

Aulassa ja Lastenmaassa lainattavat lautapelit. Pointissa ja Lastenmaassa kirjastossa pelattavat lautapelit.

Palvelut

Palvelut

Soita 09 81657607 tai käy musiikki-paja-osastolla varaamassa opastusta musa-pajan tai studion laitteiden käyttöön, tai musiikkivalmennukseen.

Palvelut

Palautusluukku on kirjaston C-portaassa, pääsisäänkäynnistä vasemmalle. Avoinna: ma-pe 7.30-8.00 ja 20-21, la klo 7.30-10. Palautusluukkuun palautettujen kirjojen palautuspäivä kirjastojärjestelmässä on kirjaston seuraava ensimmäinen aukiolopäivä. Aineiston palauttaminen luukun kautta on omalla vastuulla.

Palvelut

Polkupyörän huoltopiste on Pajassa. Varaa aika pyöräsi huoltoon: https://varaamo.espoo.fi/

Palvelut

Studiotohtori auttaa studion käyttöön, miksaamiseen, äänittämiseen ja tuottamiseen liittyvissä kysymyksissä ja ongelmatilanteissa. - Äänitysongelmat/äänitystekniset asiat, miksauskysymykset, laitteiston käyttövinkit, ohjeita jatkotyöstöön ja masterointiin, virtuaali-instrumenttien hyödyntäminen, koekuuntelut ym. Varaa aika tohtorille studioaikasi yhteydessä, max. 1 kerta /kuukausi tai kysy sähköpostilla: olli.myyra@espoo.fi tai Sellon kirjaston musapajasta, p. 09 816 57607

Palvelut

Nuotinnusohjelma Sibelius 8, MIDI-koskettimisto ja skanneri. Ajanvaraus https://varaamo.espoo.fi

Palvelut

Tietopaja on joka torstai klo 16-17.30 Pajassa.

Palvelut

Tiedustelut Aikuisten osasto, 2. kerros, p. 09 816 57603

Palvelut

Tilat

Avoin ryhmätyötila on 2. kerroksessa. Tilaa ei voi varata. Tilassa voi puhua ja tehdä ryhmässä töitä.

Löydä kirjastosi

Sellon kirjasto

Avoinna

-
-
-
-
-
-
-