Musiikkipalvelut


Soittohuoneiden varaaminen online: https://varaamo.espoo.fi


Suora linkki tälle sivulle: helmet.fi/sellonmusiikki

Lainaa nuotteja laajasta kokoelmastamme.

Lainaa soittimia: kanteleet ja ukulelet.

Pyydä apua musiikkiin liittyvissä tietopalvelukysymyksissä; (esim. mistä löytäisin sopivaa musiikkia häihin / hautajaisiin)

Varaa itsellesi henkilökohtaisen musiikkivalmentajan:

Henkilökohtainen musiikkivalmentaja on palvelu sinulle, joka haluat ammattilaisen ohjausta kuunteluvalinnoissa, uuteen musiikkilajiin tutustumisessa tai haluat perehtyä syvemmin musiikin monipuoliseen maailmaan. Toiveesi kartoitetaan alkuhaastattelulla sähköpostissa tai puhelimitse, minkä jälkeen valmentaja laatii sinulle oman kuunteluohjelman soittolistana tai materiaalina valintasi mukaan. Voit myös halutessasi tavata musiikkivalmentajan maksimissaan tunnin tapaamisajalla. Ota yhteyttä musavalmentajiin sähköpostitse: musiikki@helmet-kirjasto.fi. Kerro viestissäsi lyhyesti, millaista musiikkivalmennusta kaipaat.

Soita ja laula harjoitteluhuoneissa: Varattavissa on kaksi äänieristettyä tilaa; toisessa on piano, toisessa flyygeli. Soittohuoneita voi varata yhteensä 4 h / viikko. Ajan voit varata netissä https://varaamo.espoo.fi   Lisätietoja saat musiikkiosaston tiskiltä tai numerosta 09 816 57607.

Äänitä ja käsittele musiikkia studiossamme

Studion voi varata max neljäksi tunniksi (4 h) kerrallaan. Ikäraja on 15 vuotta. Käyttö edellyttää lainausoikeudellisen kirjastokortin ja kuvallinen henkilöllisyystodistus on esitettävä aina studioon tullessa.

Varaa online https://varaamo.espoo.fi

Kirjaston musiikkistudio on ensisijaisesti tarkoitettu musiikin äänittämiseen ja sitä ei haluta korkean käyttäjäasteen vuoksi pitää muussa käytössä kuin musiikkiäänitteiden tekemiseen.

Studion varustus: Logic Pro X, Universal Audio Apollo- äänikortti, iso- ja pienikalvoinen kondensaattorimikrofoni, midi-koskettimet, sähkörummut, sähköbasso, sähkökitara ja elektroakustinen kitara.