Musiikkipalvelut

Kesäkuun alusta alkaen voi musiikkistudiota ja soittohuoneita varata. Poikkeusjärjestelyiden vuoksi studiota saa käyttää ainoastaan ennakkovarauksella. Asiakkaalla tulee olla perehdytys studioon ja studionumero. Asiakkaalla tulee olla mukana henkilöllisyystodistus, kun tulee käyttämään studioaikaansa.

***


Soittohuoneiden varaaminen online: https://varaamo.espoo.fi


Suora linkki tälle sivulle: helmet.fi/sellonmusiikki

Lainaa nuotteja laajasta kokoelmastamme.

Lainaa soittimia: kanteleet ja ukulelet.

Pyydä apua musiikkiin liittyvissä tietopalvelukysymyksissä; (esim. mistä löytäisin sopivaa musiikkia häihin / hautajaisiin)

Varaa itsellesi henkilökohtaisen musiikkivalmentajan:

Henkilökohtainen musiikkivalmentaja on palvelu sinulle, joka haluat ammattilaisen ohjausta kuunteluvalinnoissa, uuteen musiikkilajiin tutustumisessa tai haluat perehtyä syvemmin musiikin monipuoliseen maailmaan. Toiveesi kartoitetaan alkuhaastattelulla sähköpostissa tai puhelimitse, minkä jälkeen valmentaja laatii sinulle oman kuunteluohjelman soittolistana tai materiaalina valintasi mukaan. Voit myös halutessasi tavata musiikkivalmentajan maksimissaan tunnin tapaamisajalla. Ota yhteyttä musavalmentajiin sähköpostitse: musiikki@helmet-kirjasto.fi. Kerro viestissäsi lyhyesti, millaista musiikkivalmennusta kaipaat.

Soita ja laula harjoitteluhuoneissa: Varattavissa on kaksi äänieristettyä tilaa; toisessa on piano, toisessa flyygeli. Soittohuoneita voi varata yhteensä 4 h / viikko. Ajan voit varata netissä https://varaamo.espoo.fi   Lisätietoja saat musiikkiosaston tiskiltä tai numerosta 09 816 57607.

Soita digitaalista pianoa ilman ajanvarausta

Käytä äänetöntä Roland-treenikämppää, jossa voi pitää bänditreenit tai äänityssession kuulokkeet korvilla. Säännöt: ikäraja 13 vuotta, alle 13-vuotias aikuisen kanssa, kirjastokortin numero tarvitaan varaukseen, käyttöaika 6 h / viikko. Varaa online:  https://varaamo.espoo.fi. Lisätietoja Musiikkiosastolla.

Hiljainen yhteissoitto on mahdollista Rolandin uuden tekniikan ansiosta. Kätevä ja helppokäyttöinen digimikseri mahdollistaa viiden soittajan kuulokekuuntelun treeneissä, jameissa ja äänityssessioissa. Tilassa on lisäksi sähkörummut, kosketinsoitin ja laulumikrofoni. Kitaran ja basson sekä rumpukapulat voi tuoda mukanaan tai lainata kirjaston tiskiltä.

Rockway: Rockway-kurssit ovat käytettävissä kotona tai  Sellon Roland-huoneessa. Huoneessa on muun muassa sähkörummut ja syntetisaattori, ja pajasta voi lainata sähkökitaran, -basson, puoliakustisen kitaran sekä kuulokkeita. Varukset Varaamosta. Huoneen äänieristyksen takia, se soveltuu parhaiten sähköisten soittimien soittamiseen kuulokkeilla tai hiljaisten akustisten soittimien soittamiseen. Kysy palvelutiskiltä lisää.

Äänitä ja käsittele musiikkia studiossamme

Studiota voi varata 4 h / viikko. Ikäraja on 15 vuotta. Lisäksi käyttö edellyttää perehdytyksessä käymisen. Ajanvaraus perehdytykseen numerosta 09 816 57 607. Studion nettiajanvaraus on rajoitettu niin, että studiotunnukset omaavat käyttäjät tekevät ensin tunnuksen palveluun  ja ilmoittavat sen musiikkiosaston henkilökunnalle, jonka jälkeen heille lisätään oikeus varata studiota.  Voit saada apua Studiotohtorilta.

Varaa online https://varaamo.espoo.fi 

Kirjaston musiikkistudio on ensisijaisesti tarkoitettu musiikin äänittämiseen ja sitä ei haluta korkean käyttäjäasteen vuoksi pitää muussa käytössä kuin musiikkiäänitteiden tekemiseen.

Studion varustus: Logic Pro X, Universal Audio Apollo- äänikortti, iso- ja pienikalvoinen kondensaattorimikrofoni, midi-koskettimet, sähkörummut, sähköbasso, sähkökitara ja elektroakustinen kitara.