Hyppää sisältöön
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Yhteystiedot

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Koirat sallittu
Koirat kielletty
Siirry kirjaston sivuille

Uusimmat tapahtumat

Lukupilvessä: Digitaalista sateenkaarikirjallisuutta eri-ikäisille ja eri kielillä

Lukupilvessä-tapahtumasarja on tarkoitettu kaikille e-lukemisesta kiinnostuneille. Kutsumme vieraita lukupilven reunalle keskustelemaan erilaisista digitaaliseen lukemiseen liittyvistä ilmiöistä. Tapahtumia voi tulla seuraamaan Sellon kirjastoon tai katsoa suoratoistona kotisohvalta Espoon kaupunginkirjaston YouTube-kanavalla, jonne tapahtumista jää myös tallenne.

11.5.2023 klo 17–18 lukupilvessä kohtaamme Linnea Peurakosken, jonka kanssa keskustelemme aiheesta digitaalista sateenkaarikirjallisuutta eri-ikäisille ja eri kielillä. Linnea on kokenut sateenkaarihyllyjen sisältöjen kokoaja, joka on kouluttanut aiheesta myös muissa kirjastoissa.

Linnea Peurakoski työskentelee kirjastoneuvojana Espoon kaupunginkirjastossa lasten ja nuorten osastolla. Yhtenä hänen työtehtävistään on kirjaston nuortenosaston sateenkaarihyllyn ylläpito. Linnean mielestä on ensiarvoisen tärkeää, että erityisesti nuorten sateenkaarikirjoista löytyy yhä enemmän toiveikkaita ja iloisia tarinoita. Vapaa-ajalla hän lukee mieluiten sateenkaarevaa spefikirjallisuutta, laulaa musikaalilauluja ja käy koirien kanssa lenkillä juonivetoisia hömppä-äänikirjoja kuunnellen.

Lukupilvessä-tapahtumasarjan aikataulu, keskusteluteemat ja vieraat:

Lukupilvessä-tapahtumasarjan tavoitteena on tarjota inspiraatiota digitaaliseen lukemiseen, jakaa e-lukemisen iloa ja tehdä tunnetuksi Helmet-kirjaston e-kirja- ja e-äänikirjakokoelmia.

Sellon lava ja YouTube-suoratoisto (Sellon kirjasto)

11.5.2023 klo 17.00 - 18.00

Viimeksi päivitetty 16.3.2023