Hyppää sisältöön
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Yhteystiedot

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Koirat sallittu
Koirat kielletty
Siirry kirjaston sivuille

Uusimmat tapahtumat

Lukupilvessä: POC-kirjailijoiden kirjat tutuksi

Lukupilvessä-tapahtumasarja on tarkoitettu kaikille e-lukemisesta kiinnostuneille. Kutsumme vieraita lukupilven reunalle keskustelemaan erilaisista digitaaliseen lukemiseen liittyvistä ilmiöistä. Tapahtumia voi tulla seuraamaan Sellon kirjastoon tai katsoa suoratoistona kotisohvalta Espoon kaupunginkirjaston YouTube-kanavalla, jonne tapahtumista jää myös tallenne.

27.4.2023 klo 17–18 lukupilven reunalla tapaamme POC-lukupiirin perustajat Aracelis Correan ja Téri Zambranon, joiden kanssa keskustelemme aiheesta POC-kirjailijoiden kirjat tutuksi. Kuulemme myös POC-kirjavinkkejä.

POC-lukupiiri on kirjallisuushanke, jonka tavoitteena on lisätä POC-kirjailijoiden teosten näkyvyyttä sekä tarjota vertaistukea ja parempaa representaatiota mustille ja ruskeille lukijoille Suomessa. POC on lyhenne sanoista person of colour eli suomeksi ruskea tai ei-valkoinen henkilö. Araceliksen ja Térin mielestä on tärkeää, että myös mustat ja ruskeat lukijat saavat lukea kirjallisuutta, jossa seikkailevat heidän itsensä kaltaiset ihmiset, ilman rasismin tuomaa painolastia. POC-lukupiirin löytää Instagramista, TikTokista ja Facebookista sekä verkosta osoitteessa poc-lukupiiri.fi. POC-lukupiiri järjestää myös erilaisia kirjallisuustapahtumia ympäri Suomen.

Lukupilvessä-tapahtumasarjan aikataulu, keskusteluteemat ja vieraat:

Lukupilvessä-tapahtumasarjan tavoitteena on tarjota inspiraatiota digitaaliseen lukemiseen, jakaa e-lukemisen iloa ja tehdä tunnetuksi Helmet-kirjaston e-kirja- ja e-äänikirjakokoelmia.

Sellon lava ja YouTube-suoratoisto (Sellon kirjasto)

27.4.2023 klo 17.00 - 18.00

Viimeksi päivitetty 16.3.2023