Hyppää sisältöön
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Yhteystiedot

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Koirat sallittu
Koirat kielletty
Siirry kirjaston sivuille

Uusimmat tapahtumat

Palvelut

 

Tilat

Näyttelynurkassa on kaksi seinää, joissa vaijerikiinnikkeet. Nurkka on avoimessa kirjastotilassa. Voit varata tilan näyttelyllesi puhelimitse: 09 8165 7736 tai sähköpostilla: kirjasto.soukka@espoo.fi. Tilan voi varata noin kuukaudeksi kerrallaan.

Pikkukikessä voi pelata lauta- ja konsolipelejä (konsolit Xbox One, PlayStation 4 ja Wii U). Askartelemme myös usein yhdessä. Pikkukikeksi nimetty huone on sisäänkäynnin lähettyvillä.

 

Palvelut

Ei lisätietoa

Lisätietoja kouluyhteistyöstä täältä.

Digituen kautta voit saada neuvoja ja apua tietokoneen, matkapuhelimen, tabletin tai muun mobiililaitteen sekä sähköisten palvelujen käyttöön.

Voit rekisteröityä meillä Celia-verkkoasiakkaaksi.

Voit varata kirjastosta tunnin henkilökohtaisen opastuksen esimerkiksi pajan käyttöön, tietotekniikkaneuvontaan tai tietopalveluun. Täytä lomake osoitteesta my.surveypal.com/lainaakirjastolainen, otamme yhteyttä kolmen arkipäivän kuluessa sopiaksemme ajan.

Lue lisää

Avoinna 09.00-16.00.

Asiakkaiden omien kirjojen vaihtopiste hissin ja sisäänkäynnin lähettyvillä olevassa hyllyssä.

Ei lisätietoa

Kirjastossa on asiakkaiden käytössä ilmainen langaton verkko. Verkon nimi: espoo_asiakas. Verkko ei edellytä kirjautumista, mutta ennen käyttöä tulee hyväksyä sen käyttöehdot.

Kirjastossa on useita lautapelejä, joita voi pelata kirjaston tiloissa. Pelit on sijoitettu lastenosastolle ja Pikku-kikeen.

Helmet-kirjastojen aineiston palautuslaatikko sijaitsee samassa kiinteistössä olevan Alepan aulassa.

Palautuslaatikko kirjaston sisäänkäynnin vieressä. Palautus ainoastaan kirjaston kiinnioloaikana.

 

Laitteet

Soukasta löytyy kolme (3) pöytätietokonetta ja kaksi (2) kannettavaa tietokonetta asiakaskäyttöön aikuisille. Kannettavan tietokoneen voi lainata henkilökunnalta kirjastokortilla kirjastossa käytettäväksi. Aikuisten koneita käytetään ilman ajanvarausjärjestelmää. Nuorille on kolme (3) pöytätietokonetta. Lasten tietokoneet sijaitsevat Soukan kirjaston Pikkukikessä. Ajanvaraukset henkilökunnalta.
Ei lisätietoa
Iso lehdenlukutabletti, jolla voi kätevästi lukea kotimaisia ja ulkomaisia lehtiä, löytyy lehtilukusalista.

Voit lainata henkilökunnalta kannettavan tietokoneen kirjastokäyttöön kirjastokortillasi.

Vinyylileikkurilla voi leikata tarroja (myös sisustamiseen soveltuvia) tai lämpöprässillä kankaaseen painettavia kuvioita. Vinyylileikkuria voit käyttää kirjaston pajassa. Voit varata ajan varaamo.espoo.fi tai klikkaamalla tästä. Lue lisää

Lämpöprässi BluePressLine kangaspainatusten tekoon kirjastopajassa.

Pajassa on käytössä Ultimaker 2+ Extended, Ultimaker 3+ ja kaksi (2) Ultimaker 2+ tulostinta. Voit varata ajan varaamo.espoo.fi tai klikkaamalla tästä.

Lue lisää

Singer simple -ompelukonetta voi käyttää Soukan kirjaston pajassa. Ompelukonetta varten tulee tuoda omat langat ja kankaat. Voit varata ajan varaamo.espoo.fi tai klikkaamalla tästä.

Lue lisää

Nintendo Switch, Xbox One sekä Playstation 4 -pelikonsoleilla voit pelata kirjaston pelihuoneessa (Pikkukike). Saatavilla mm. Fifa 17, Mario Kart ja Spelunky. Voit pelata konsoleilla myös muita joko K7 tai kaikenikäisille sallittuja pelejä.

Monitoimilaitteeseemme sisältyy tulostus- ja skannausmahdollisuuden lisäksi mahdollisuus ottaa sekä värillisiä, että mustavalkoisia kopioita A4 ja A3 kokoisena. Tulostaminen maksaa 0,20 euroa per sivu ja tulostuksen voi maksaa kortilla tai sähköisesti. Käteismaksua ei ole. Lisätietoa tästä artikkelista.

Kuvankäsittelykoneena ja mediatyöasemana on PC-tietokone ja ohjelmapakettina Adobe Creative Cloud. Sieltä löytyy mm. Photoshop, InDesign, Dreamweaver, Lightroom ja monia muita. Koneeseen on yhdistetty Wacom-piirtonäyttö.

Varaa osoitteessa varaamo.espoo.fi

Bosch PMD 10-rakenneilmaisin. Digitaalisella rakenneilmaisimella voit paikantaa seinän sisältä sähköjohdot ja puukoolaukset. Lainattavissa kotiin kirjastokortilla. Kysy pajasta.

Voit kysyä henkilökunnalta lainaksi.

Monitoimilaitteessa on tavallinen skanneri, jolta voi skannata muistitikulle. Kirjastosta voi myös lainata muistitikkua hetkelliseen käyttöön.

Voit lainata Ipadin henkilökunnalta. Ipadit ovat tarkoitettu kirjastossa käytettäväksi. Tabletteja ei voi lainata kotiin.

Voit tulostaa kirjaston asiakastietokoneilta mustavalko- ja väritulosteita A4 ja A3-kokoisena. Tulostaminen maksaa 0,20 euroa per sivu ja tulostuksen voi maksaa kortilla tai sähköisesti. Käteismaksua ei ole. Lisätietoa tästä artikkelista.

Löydä kirjastosi

Avoinna

-
-
henkilökunta paikalla
-
henkilökunta paikalla
-
henkilökunta paikalla
-
henkilökunta paikalla
-
henkilökunta paikalla
-
henkilökunta paikalla