Hyppää sisältöön
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Yhteystiedot

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Koirat sallittu
Koirat kielletty
Siirry kirjaston sivuille

Uusimmat tapahtumat

Käsityökerho

Soukan kirjaston käsityökerho kokoontuu joka torstai klo 17.30-19.30!

Soukan kirjaston käsityökerhoon ovat tervetulleita kaikki käsitöistä innostuneet. Ota oma neule-, virkkaus- tai kirjontatyö tai jokin ihan muu projekti mukaan ja tule tekemään sitä iloisessa seurassa. Kirjasto tarjoaa kahvit, teet ja mukavat sohvat.

Käsityökerho kokoontuu joka viikko. Lisäksi osaan tapaamisista järjestetään vapaaehtoista ohjelmaa, esimerkiksi uusien käsityötekniikoiden opastusta tai osallistujien aikaansaannoksiin tutustimsta. Muissa tapaamisissa kirjaston henkilökunta ei pääsääntöisesti ole paikalla, mutta kirjasto tarjoaa kahvit ja käsityökerhon tarvikelaatikon saa aina pyytämällä kirjaston takahuoneesta. 

Syksyllä 2016 ohjelmaa järjestetään seuraavissa tapaamisissa:

15.9. Erilaiset isoäidinneliöt - Tutustutaan siihen, millaisia erilaisia variaatioita isoäidinneliöistä on ja mitä kaikkea niistä voidaan tehdä. (Huom. ajankohta muuttunut!)

13.10. Korut virkaten ja ystävännauhatekniikalla - Tutustutaan erilaisiin tekniikoihin tehdä koruja langasta.

3.11. Neulepaidat - Millaisia neulepaitoja olemme tehneet ja mistä haaveilemme? Voit tuoda itse neulomasi paidan tai villatakin mukaan ja etsimme inspiraatiota erilaisista kirjoista.

24.11. Lapaset - Yksinkertainen lapanen ei ole aina niin yksinkertainen. Tuo näytille itse tekemiäsi lapasia ja tutkitaan, millaisia ohjeita kirjoista löytyy.

15.12. Neulahuovutus - Neulahuovutus on oiva keino koristaa esimerkiksi neuletöitä tai tehdä isompiakin töitä. Tutustutaan välineisiin ja tehdään pieniä kokeiluja.

 

Jos sinulla on toiveita tai ehdotuksia ohjelman suhteen tai yleisemmin kysymyksiä käsityökerhosta, voit lähettää ne Riikalle: riikka.utriainen@espoo.fi

Tervetuloa mukaan!

Soukan kirjasto

15.12.2016 klo 17.30 - 19.30

Viimeksi päivitetty 5.9.2016