Hyppää sisältöön
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Yhteystiedot

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Koirat sallittu
Koirat kielletty
Siirry kirjaston sivuille

Uusimmat tapahtumat

Käsityökerho

Soukan kirjaston käsityökerho kokoontuu joka torstai klo 17.30-19.30!

Soukan kirjaston käsityökerhoon ovat tervetulleita kaikki käsitöistä innostuneet. Ota oma neule-, virkkaus- tai kirjontatyö tai jokin ihan muu projekti mukaan ja tule tekemään sitä iloisessa seurassa. Kirjasto tarjoaa kahvit ja teet.

Pääosa tapaamisista ovat vapaamuotoisia kokoontumisia, joissa voi tehdä omia käsitöitään, keskustella ja kysyä muilta kerholaisilta apua pieniin pulmiin. Näiden lisäksi aina kuun ensimmäisenä torstaina järjestetään ohjelmallinen kerta. Ohjelmasta vastaa kirjaston henkilökunta.

Syksyn ohjelmalliset kerrat:

7.9. Pipot ja myssyt - Suosittu syksyaihe tekee paluun, kun puhumme jälleen pipoista ja myssyistä! Voit tuoda näytille itse tekemiäsi pipoja, minkä lisäksi tutustumme mm. erilaisiin ohjeisiin ja inspiraatiokuviin. Lisäksi Riikka opastaa kiinnostuneita helpon turbaanipipon teossa. Jos haluat tehdä turbaanipipon, varaa mukaan koon 8 puikot sekä niille sopivaa lankaa.

5.10. Virkatut ja neulotut lelut - Tutustutaan yhdessä, millaisia kaikkia leluja voikaan saada aikaan virkaten ja neuloen. Omia esimerkkileluja voi tuoda mukaan ja halutessaan pääsee harjoittelemaan myös amigurumihahmon virkkausta. 

2.11. Joulukoristeet - Tehdään yhdessä joulukoristeita! Riikka tuo mukaan inspiraatiokuvia ja pari yksinkertaista ohjetta, mutta myös sinä voit tuoda esimerkkejä ja ohjeita itsetehdyistä koristeista. Valmiit koristeet voi viedä kotiin tai jättää kirjaston joulukuusta odottamaan.

7.12. Lahjapaketointi - Tule hakemaan uusia ideoita lahjojen paketointiin! Riikka tuo tapaamiseen ohjeita ja inspiraatiokuvia. Lisäksi jokainen voi halutessaan tuoda omia paketointitarpeitaan ja paketoida joulun lahjat hyvissä ajoin valmiiksi.

21.12. Pikkujoulut - Kokoonnutaan glögin ja pipareiden äärelle puhumaan kuluneesta syksystä ja suunnittelemaan kevään ohjelmaa.

Ohjelmallisten kertojen aiheisiin liittyvää inspiraatiota voi hakea esimerkiksi Soukan käsityökerhon Pinterest-taululta, johon kerätään kuhunkin aiheeseen liittyviä linkkejä tapaamisen alla.

Kaipaatko lisätietoja? Lähetä sähköpostia Riikalle: riikka.utriainen@espoo.fi

Tervetuloa mukaan!

Soukan kirjasto

26.10.2017 klo 17.30 - 19.30

Viimeksi päivitetty 31.8.2017