Siirry sivun sisältöön
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Yhteystiedot

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Koirat sallittu
Koirat kielletty
Siirry kirjaston sivuille

Uusimmat tapahtumat

Käsityökerho juttu

Käsityökerho

Soukan kirjaston käsityökerho kokoontuu joka torstai klo 17.30-19.30!

Soukan kirjaston käsityökerhoon ovat tervetulleita kaikki käsitöistä innostuneet. Ota oma neule-, virkkaus- tai kirjontatyö tai jokin ihan muu projekti mukaan ja tule tekemään sitä iloisessa seurassa. Kirjasto tarjoaa kahvit ja teet.

Pääosa tapaamisista ovat vapaamuotoisia kokoontumisia, joissa voi tehdä omia käsitöitään, keskustella ja kysyä muilta kerholaisilta apua pieniin pulmiin. Näiden lisäksi aina kuun ensimmäisenä torstaina järjestetään ohjelmallinen kerta. Ohjelmasta vastaa kirjaston henkilökunta. HUOM. Ei tapaamisia 29.3. ja 10.5. aripyhien vuoksi.

Kevään 2018 ohjelmalliset kerrat:

11.1. Kirjaston paja tutuksi
Tutustutaan Soukan kirjaston pajaan, jossa voi mm. 3D-tulostaa, tehdä vinyylitarroja tai painatuksia kankaalle sekä paljon muuta. Kokeilemaan pääsee esimerkiksi silmukkamerkkien tulostamista.

1.2. Sukkien kantapäät
Suosikkiaihe tekee paluun - nyt puhutaan taas kantapäistä! Sukan kantapään voi tehdä monin eri tavoin ja tutustumme eri vaihtoehtoihin. Lisäksi Riikka on luvannut esitellä aivan uudenlaisen kantapään, jossa tilaa kantapäälle lisätään varren puolella.

1.3. Neulahuovutus - PERUTTU
Neulahuovutetaan yhdessä pieniä kuvioita tai hahmoja. Jokainen halukas pääsee kokeilemaan.

5.4. Kirjoneule ja intarsia
Moniväriset neuleet tuovat tekemiseen aivan uuden ulottuvuuden. Tule siis opettelemaan kirjoneuleen ja intarsianeuleen tekoa! Mukaan voit ottaa omat langat tai lainata käsityökerhon varastoista koetilkkuun materiaalit.

3.5. Pitsineule
Kesää kohti mennessä on hyvä opetella pitsineuleen tekoa. Tehdään yhdessä koetilkkua ja opetellaan, miten saadaan aikaan kaunista ilmavaa neulosta.

17.5. Neulahuovutus
Neulahuovutetaan yhdessä pieniä kuvioita tai hahmoja. Jokainen halukas pääsee kokeilemaan. (Korvaava kerta 1.3. peruuntuneen ohjelmallisen kerran tilalle.)

7.6. Kesähatut
Hellepäivinä on hyvä suojata päätä auringolla. Tällä kertaa tutkimme, miten hellehatun voi tehdä itse esimerkiksi virkaten.

Ohjelmallisten kertojen aiheisiin liittyvää inspiraatiota voi hakea esimerkiksi Soukan käsityökerhon Pinterest-taululta, johon kerätään kuhunkin aiheeseen liittyviä linkkejä tapaamisen alla.

Kaipaatko lisätietoja? Lähetä sähköpostia Riikalle: riikka.utriainen@espoo.fi

Tervetuloa mukaan!

Soukan kirjasto

18.1.2018 klo 17:30 - 19:30

Viimeksi päivitetty 28.3.2018