Siirry sivun sisältöön
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Yhteystiedot

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Koirat sallittu
Koirat kielletty
Siirry kirjaston sivuille

Uusimmat tapahtumat

Käsityökerho juttu

Käsityökerho

Soukan kirjaston käsityökerho kokoontuu joka torstai klo 17.30-19.30!

Soukan kirjaston käsityökerhoon ovat tervetulleita kaikki käsitöistä innostuneet. Ota oma neule-, virkkaus- tai kirjontatyö tai jokin ihan muu projekti mukaan ja tule tekemään sitä iloisessa seurassa. Kirjasto tarjoaa kahvit ja teet.

Pääosa tapaamisista ovat vapaamuotoisia kokoontumisia, joissa voi tehdä omia käsitöitään, keskustella ja kysyä muilta kerholaisilta apua pieniin pulmiin. Näiden lisäksi kerran kuussa järjestetään ohjelmallinen kerta. Ohjelmasta vastaa kirjaston henkilökunta. HUOM. Ei tapaamista itsenäisyyspäivänä 6.12.

Syksyn 2018 ohjelmalliset kerrat:

16.8. Pajakokeiluja ja vaihtajaiset 
Soukan kirjaston paja tarjoaa mahdollisuuden kokeilla eri laitteita käsityökerhon aikana. Huom. Lisätietoja aiheesta tulossa kesän aikana.
Tapaamisessa järjestetään myös vaihtajaiset, joihin voit tuoda omat keskeneräiset ja valmiit käsityösi tai ylimärääiset tarvikkeesi ja vaihtaa niitä muiden kerholaisten kanssa.

13.9. Tiskirätit ja käsitöiden ekologisuus 
Tiskirätti on helppo ja nopea väliprojekti ja jämälangan hyötykäyttötarkoitus. Tutustumme erilaisiin rättiohjeisiin ja ehtiipä joku tapaamisessa varmasti rätinkin itselleen pyöräyttää! Rättejä varten voi ottaa mukaan omia lankoja - etenkin puuvilla ja bambu ovat hyviä materiaaleja!
Tällä kerralla keskustelemme myös käsityöharrastuksesta ja ekologisuudesta.

11.10. Hartia- ja kaulahuivit
Erilaiset huivit ovat ihania ja rentouttavia projekteja ja lopputulos lämmittää niin lahjana kuin itselle tehtynäkin. Tutustumme erilaisiin huiviohjeisiin. Voit myös tuoda mukanasi näytille itse tekemiäsi hartia- tai kaulahuiveja!

15.11. Pienet lahjat 
Joulun alla monella käsityöharrastajalla on kova lahjantekovauhti päällä. Tällä kerralla puhumme erilaisista pienistä lahjoista, joista jokainen meistä voi halutessaan tehdä pukinkonttiin. Tuo mukana myös omat ideasi!

13.12. Makrame ja muut lankatekniikat 
Syksyn viimeisellä kerralla tutustumme erilaisiin lankatekniikoihin, kuten makramehen. Oletko sinä kokeillut makrameta, koukkuamista tai vaikka kinnasneulatekniikkaa? Tule jakamaan kokemuksesi ja tuo tuotoksesi näytille!

* * * * * 

Ohjelmallisten kertojen aiheisiin liittyvää inspiraatiota voi hakea esimerkiksi Soukan käsityökerhon Pinterest-taululta, johon kerätään kuhunkin aiheeseen liittyviä linkkejä tapaamisen alla.

Kaipaatko lisätietoja? Lähetä sähköpostia Riikalle: riikka.utriainen@espoo.fi

Tervetuloa mukaan!

Soukan kirjasto

13.12.2018 klo 17.30 - 19.30

Viimeksi päivitetty 19.6.2018