Siirry sivun sisältöön
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Yhteystiedot

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Koirat sallittu
Koirat kielletty
Siirry kirjaston sivuille

Uusimmat tapahtumat

Tietokirjailija Jarmo Nieminen pöllö sylissään

Helsingin saaristo-opas, tietokirjailija Jarmo Nieminen

Suosittu Helsingin saariston luonto- ja historiaopas, tietokirjailija Jarmo Nieminen saapuu avaamaan Suomenlinnan kirjaston synttärijuhlaviikon ti 10.10. klo 18-19.30. Jarmo on tarkkaillut ja kuvannut saaria ja luontoa kaikkina vuodenaikoina kymmeniä vuosia ja on Helsingin sotilassaarten asiantuntija. Saarista moni on avautunut viime vuosina yleisölle, ja Jarmo vetää niissä opastuskierroksia.

Aarresaaret: Helsingin saariston uskomaton luonto -kirja valittiin ilmestyessään vuonna 2014 WWF:n vuoden luontokirjaksi. Kirja tarjoaa hienojen kuvien lisäksi tarinoita saarista, niihin rakastuneista ihmisistä ja luontokuvaajan tunnelmallisista hetkistä elämysten äärellä.

Jarmo on kirjoittanut myös useita muita luonto- ja historia-aiheisia tietokirjoja, muun muassa Keisarin perintö, Viaporin kapina ja uusimpana Aarresaaret-opas.

Jarmon henkeäsalpaavan hienot kuvat Helsingin saariston luonnosta, linnuista, hylkeistä ja merimaisemista ovat luonto- ja meri-ihmisen aarreaitta. Kuvia pääsee ihastelemaan Facebookin Aarresaaret-sivulla.

”Helsingin suuruus on sen pienuudessa, puistoissa ja metsissä, saarissa, rannoilla ja meressä, päivin ja öin.”

Suomenlinnan kirjasto

10.10.2017 klo 18:00 - 19:30

Viimeksi päivitetty 31.8.2017