Päiväkotiyhteistyö

Vallitsevan koronavirustilanteen vuoksi kirjastossa on sallittua vain pikainen asiointi, ja esillä on rajattu valikoima aineistoa. Tästä johtuen toivomme, että varaatte haluamanne aineiston etukäteen.

Valmiit kirjakassit

Nyt kun ryhmien kirjastossa käynti on hankalaa, keräämme ja pakkaamme teille mieluusti valmiita kirjakasseja. Kirjat lainataan päiväkotiryhmän kortille. Kirjojen tilaaminen kestää n. 1-2 viikkoa. Ilmoitamme tilaajalle heti, kun kassi on valmiina noudettavaksi. Täytä TÄMÄ LOMAKE, jossa kysytään tarvittavat tiedot.

Lisätiedot ja yhteydenotot:
Hanne Korpelainen
hanne.korpelainen(at)hel.fi
040 617 4954

Satutunnit

Päiväkotiryhmille järjestetään tilauksesta eri teemaisia satutunteja. Tiedustelut ja tilaukset kirjastolta: tapanilan_kirjasto(at)hel.fi tai (09) 3108  5073.

Tapanilan kirjaston satutunnit pidetään parittomien viikkojen keskiviikkoisin klo 9.30 9.9.-16.12. välisenä aikana. Satutunnit ovat ensisijaisesti suunnattu kotona tai perhepäivähoidossa oleville lapsille.

Itsenäinen kirjaston hyödyntäminen ryhmän kanssa

Ohjattujen käyntien lisäksi ryhmät ovat tervetulleita hyödyntämään kirjastoa omatoimisesti. Suosittelemme ilmoittautumaan myös omatoimista kirjastokäyntiä varten etukäteen tapanilan_kirjasto(at)hel.fi tai 09 3108 5073.

Satudiplomi

Lukeminen yhdessä on hauskaa, ja lisäintoa siihen voi saada ryhmän yhteisellä Satudiplomilla.

Kirjastokortti 

Voit hankkia päiväkotiryhmällesi oman kirjastokortin. Kortti voidaan tehdä kirjastokäynnin yhteydessä – muistathan ottaa mukaan henkilöllisyystodistuksesi. 

Kirjaston materiaalipankki kouluille ja päiväkodeille

Materiaalipankista löydät ideoita ja sisältöjä mediakasvatukseen ja lukemaan innostamiseen.

Keskustakirjasto Oodin palvelut päiväkodeille

Lasten ja nuorten Oodi 

https://www.oodihelsinki.fi/