Koululuokka kirjastossa

Luokan kanssa kirjastoon?

Hei opettaja! Tiesitkö, että kirjasto tarjoaa monenlaisia palveluita, jotka tukevat erityisesti äidinkielen opetussuunnitelmaa? Voit varata luokallesi ajan esimerkiksi kirjavinkkaukseen tai tiedonhaun opetukseen. Kirjavinkkauksessa koululaiset saavat vinkkejä kiinnostavista kirjoista, ja ne voidaan räätälöidä oppilaiden mieltymysten tai oppitunnilla käsiteltävien teemojen mukaan. Tiedonhaun opetus taas nivoutuu loistavasti vaikkapa esitelmän teon yhteyteen.

Päiväkotiryhmät ovat tervetulleita Tapanilan kirjastoon esimerkiksi perinteiseen satutuokioon tai kirjastonkäytön opetukseen. Tarvittaessa kirjaston työntekijä voi tulla pitämään satutuokion myös päiväkotiin. Kysy myös kuvakirjapaketteja eri teemoihin liittyen!

Ota yhteyttä ja varaa aika luokallesi mieluiten paria viikkoa etukäteen. Tarvittaessa tulemme mielellämme vierailemaan myös koululuokassa. Ryhmät ovat tervetulleita kirjastoon myös omatoimiselle vierailulle ilman ohjattua opastusta! Otamme mielellämme vastaan myös ideoita uusista yhteistyön muodoista koulun/päiväkodin ja kirjaston välillä.

Tiedustelut: tapanilan_kirjasto@hel.fi, puh. 0931085073