Tervetuloa tutustumaan Espoon Kirjailijoiden mielikirjoihin

Espoon Kirjailijat ovat näyttävästi esillä Tapiolan kirjaston syksyssä. Mielikirjapäivänä 10.10. on esillä ja lainattavissa heidän valitsemiaan mielikirjoja. Näyttely jatkuu koko kuukauden.

Lokakuun 25. vietetään Espoon kulttuurikeskuksen 25-vuotispäivää. Kirjastossa on silloin eriaiheisia ”kirjarasteja”, joilla on tavattavissa Espoon kirjailijoiden puheenjohtaja Mikko Laakso sekä jäsenistä Raija-Liisa Viirret, Ritva Laine, Matti Remes, Jussi Katajala, Nora Strömman ja Kosti Sironen.

Kirjasto on paikka kohdata lukija ja kirjailija. Tervetuloa!

Espoon Kirjailijat – Esbo Författare ry on perustettu Valon päivänä vuonna 1969

Yhdistyksen historiikki kertoo: ” Perustamistilaisuudesta kertoo ensimmäinen pöytäkirja. Kokoonkutsuja Liisa Vuoristo oli valittu puheenjohtajaksi ja sihteeriksi Eeva Kilpi. Läsnä olivat lisäksi Kalevi Ahoniemi, Bo Carpelan, Antti Hyry, Keijo Immonen, Kaija Pakkanen, Kalevi Rahikainen, Henrik Tikkanen ja Tauno Yliruusi. Espoo oli vielä silloin kauppala. Jotkut epäilivät, olisiko kauppala riittävän kulttuurimyönteinen uudelle yhdistykselle. Vaadittiin asennemuokkausta valtuutetuille ja vaikuttamista yleiseen mielipiteeseen.”

Nykyään jäseniä on yli 70.

Espoon Kirjailijat - Esbo Författare ry