TET Tapiolassa

Tettiläisen tunnustus

Onko kirjastotyö tylsää? Aluksi luulin näin, mutta työ osoittautuikin aivan erilaiseksi. Minulla ei ollut yhtään tylsää hetkeä TET-jaksoni aikana ja olen todella tyytyväinen, että hain Tapiolan kirjastoon.

Henkilökuntakin osoittautui aivan erilaiseksi kuin olin ajatellut. Kirjastotyöntekijät eivät olekaan tylsiä ja hiljaisia, vaan he ovat todella hauskoja ja sopivan räväköitä. Tapiolan kirjastossa on todella hyviä persoonia! He ovat perehdyttäneet minut kirjastotyöhön, jonka ansiosta pääsin nopeasti kärryille siitä, mitä pitää tehdä. On ollut mukavaa astua ovesta sisään aina työpäivän aluksi, kun tiedän että työpaikalle on kiva tulla ja kukaan ei katso minua nenänvartta pitkin. Henkilökunta on kohdellut minua kuin muuta henkilökuntaa ja se on tuntunut hyvältä, sillä nuoria ei aina kohdella niin kuin muita.

Mitä tämän kuvauksen perusteella voi sitten päätellä? Ainakin sen, että kirjastossa on hauskaa työskennellä ja henkilökunta on erittäin hauskaa ja mukavaa porukkaa! Kiitos Tapiolan kirjastolle onnistuneesta TET-jaksosta.

Emilia Sohlberg, Tapiolan koulu 9B