Tapiolan päiväkotiyhteistyö arkisto

Tapiolan kirjaston päiväkotiyhteistyö

Tervetuloa päiväkotiryhmän kanssa kirjastokäynnille Tapiolan kirjastoon! Jos toivot kirjaston järjestämää ohjelmaa, ota yhteyttä hyvissä ajoin. Kerro samalla ryhmän koko ja toiveenne. Ohjattujen käyntien lisäksi olette aina tervetulleita omatoimiretkille kirjastoon – Lastenmaan kirja-aarteet odottavat!

Yhteyshenkilö teemakassien osalta on Elina Koskinen (elina.koskinen@espoo.fi). Tapahtumiin ilmoittaudutaan sähköisesti, lisätietoja alempana. Esikoululaisten Öppiäistyöpajojen ilmoittautumisohjeet lähetetään erikseen.

Satutunnit ja esitykset

Syksyn mittaan Tapiolan kirjastossa järjestetään Lasten perjantai -tapahtumia, joihin myös lapsiryhmät voivat ilmoittautua mukaan. Lisätietoa ja ilmoittautumislinkin löydät tapahtumasivulta.

Esikoululaisten Öppiäistyöpajat

Loka-helmikuussa kaikki esikouluryhmät Tapiolassa pääsevät kirjastoon Öppiäistyöpajoihin, jotka toteutetaan yhdessä varhaiskasvatuksen kanssa. Ilmoittautumisohjeet lähetetään erikseen.

Teemakassit

Kokoamme mielellään kirjakasseja päiväkodin toivomasta aiheesta. Kassin kokoamisesta on hyvä sopia vähintään kaksi viikkoa ennen noutoaikaa. Ilmoittautumiset: elina.koskinen@espoo.fi

Helmet-Satudiplomi

Helmet-Satudiplomi on tarhaikäisille suunniteltu lukudiplomi, jossa kirjoja voi esimerkiksi lukea lapsille ääneen tai kuunnella äänikirjoja. Satudiplomi luovutetaan ryhmälle, kunhan kymmenen kirjaa (joista viisi oltava satukirjaa) on luettu tai kuunneltu. Lisätietoa Satudiplomista ja siihen kuuluvista kirjoista löydät >> täältä.

Päiväkodin kirjastokortti

Päiväkodilla voi olla oma kirjastokortti. Kortti on voimassa vuoden kerrallaan ja sen vastuuhenkilö on vastuussa kortilla lainatusta aineistosta. Vastuuhenkilön tulee esittää voimassa oleva kuvallinen henkilötodistus korttia haettaessa ja uusittaessa. Lisätietoja kortista Helmet-kirjaston käyttösäännöistä.