Siirry sivun sisältöön
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Yhteystiedot

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Koirat sallittu
Koirat kielletty
Siirry kirjaston sivuille

Uusimmat tapahtumat

vanessa barrot

Kirjailijavierailu: Vanessa Barrot


Helmikuussa suomeksi julkaistun Kalmakääryleitä murhakastikkeessa toinen luoja, ranskalainen dekkarikirjailija Vanessa Barrot saapuu vierailulle Tapiolan kirjastoon lauantaina 24. maaliskuuta klo 14.


Tilaisuudessa Barrota haastatellaan tämän kirjailijantyöstä sekä Kalmakääryleitä murhakastikkeessa -romaanin synnystä ja teemoista. Haastattelun jälkeen on aikaa yleisön kysymyksille ja vapaalle kirjallisuuskeskustelulle. Tilaisuudessa on myös mahdollisuus ostaa Barrot’n lähes painotuore romaani kirjailijan signeerauksella.


Vanessa Barrot’n (1975) yhdessä musiikki- ja rikoskirjailijana tunnetun puolisonsa Noël Balenin kanssa kirjoittama Kalmakääryleitä murhakastikkeessa (suom. Einari Aaltonen, Aviador, 2018) yhdistää klassiset rikoskirjallisuuden jännittävät juonenkäänteet gastronomisten nautintojen kuvailuun. Herkullisen mysteerin ainekset on kasattu taitavasti, ja dekkarin gourmet-teema tuo lukunautintoon omaperäisen silauksensa. Kalmakääryleitä murhakastikkeessa on ensimmäinen osa Barrot’n ja Balenin suosiota niittänyttä Crimes gourmands -dekkarisarjaa, jota on ilmestynyt Ranskassa neljä osaa.


Tapahtumaan on vapaa pääsy. Lämpimästi tervetuloa!


Järjestäjät: Aviador Kustannus, Espoon kirjailijat ry

Tapiolan kirjasto

24.3.2018 klo 14:00 - 15:00

Viimeksi päivitetty 12.3.2018