Hyppää sisältöön
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Yhteystiedot

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Koirat sallittu
Koirat kielletty
Siirry kirjaston sivuille

Uusimmat tapahtumat

Taidenäyttely Elena Kiannu

Näyttelytila TaruGalleria ei ole koronarajoitustoimien vuoksi käytössä toistaiseksi.

Taidenäyttely Elena Kiannu 23.11.2020 - 6.2.2021

2020 oli täynnä yllätyksiä meille kaikille, joten onkohan tämä näyttely täynnä niitä. Se sisältää kolme erilaista teemaa, ja jokaisessa niistä yritin kiinnittää katsojan huomion kauneuteen meissä ja ympärillämme.

Aloin maalata lapsena. Vuonna 2015 harrastukseni sai uuden käänteen - sain ensimmäiset tilausprojektini. Vuosi 2020 oli minulle taiteilijana muuttava vuosi. Näkökulman muutos antoi minulle voimaa ja rohkeutta nähdä itseni ammattitaiteilijana, puhua ja nostaa esille minulle tärkeitä aiheita. Toivon, että niillä on merkitystä myös sinulle. Näyttely esittelee vain ne teokset, jotka olen luonut vuoden 2020 aikana.

Ensimmäinen teema on luonto. Kyllä, emme voi matkustaa, mutta mielikuvituksellamme ei ole rajoja. Kokoelmani abstrakteista maisemamaalauksista kutsuu sinut matkalle värikkääseen mielikuvituksen maailmaan.

Toinen teema on kädet. Taiteilijana, joka on syvästi kiinnostunut ihmiskehosta, rakastan maalata käsiä, koska he voivat kertoa omistajansa tarinan jopa paremmin kuin itse omistaja.

Kolmas teema on naiset. Tämä on minulle hyvin läheinen aihe, ja täältä löydät joitain teoksistani, jotka tutkivat tätä aihetta. Kaikkien niiden takana on, että aina on olemassa ulkoisia voimia, kuten kulttuuri, suuntaukset, perinteet ja muut, jotka vaikuttavat meihin (naisiin) monin tavoin, mutta ei pidä unohtaa, kuinka kauniita ja ainutlaatuisia olemme monimuotoisuudessamme.

Näyttelyni on Taru Galleriassa (Tapiola) 6.2.21 asti

Lisää maalauksia löytyy verkkosivultani: www.artkiannu.fi

Tapiolan kirjasto

23.11.2020 klo 8.00 - 6.2.2021 klo 16.00

Viimeksi päivitetty 9.12.2020