Ihminen kirjoittaa kannettavalla tietokoneella.

Digiopastusta kaikille

Jos sinulla on ongelmia tietokoneen, älylaitteen tai verkkopalveluiden suhteen, löydät ongelmiisi todennäköisesti avun Tikkurilan kirjastosta. Seuraavassa esitellään toimijat, jotka tarjoavat digiopastusta kirjastostamme läpi vuoden kesätaukoa lukuunottamatta. Kaikki kirjastossa tapahtuva opastus on maksutonta.

Enter ry opastaa senioreita

Enter ry tarjoaa tietotekniikan vertaisopastusta senioreille. Tunnin henkilökohtaiseen opastukseen ilmoittaudutaan etukäteen joko puhelimitse numerosta 043 8248 307 tai käymällä kirjastossa. Opastusajat ovat tällä syyskaudella parillisten viikkojen torstaina klo 12-13 ja 13-14.

Opastukset pidetään Aikuistenosastolla toisessa kerroksessa kokoushuone Voimalassa, jossa toimii kerrallaan kaksi opastajaa. Käytettävissä on kannettava tietokone. Oman kannettavan tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen voi ottaa mukaan.

Koronatilanteen vuoksi Enter-opastuksissa sekä opastajat että opastettavat käyttävät kasvosuojaa. Muistathan ottaa oman kasvosuojan mukaan.

Vantaan aikuisopiston opastus kaikille, suomeksi ja englanniksi

Vantaan aikuisopiston opastukset on suunnattu aivan kaikille. Henkilökohtaista opastusta saa niin digilaitteiden kuin verkkoasiointipalveluidenkin käyttöön. Opastettavat laitteet ovat tietokoneet, tabletit ja älypuhelimet. Opastuskielet ovat suomi ja englanti.

45 minuutin pituiseen henkilökohtaiseen opastukseen ilmoittaudutaan etukäteen joko puhelimitse soittamalla numeroon 043 8248 307 tai käymällä kirjastossa. Opastusajat ovat tiistaisin klo 13-16.15.

Opastukset pidetään kokoushuone Voltissa kirjaston toisessa kerroksessa. Käytettävissä on kannettava tietokone. Oman kannettavan tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen voi ottaa mukaan.

Vantaan Pilviagentit opastavat ilman ajanvarausta suomeksi ja englanniksi

Digiopastajamme täydentyvät tänä syksyllä kaupungin omilla Pilviagenteilla, jotka opastavat laitteiden ja sähköisten palveluiden käytössä keskiviikkoisin klo 13-15. Opastus on suunnattu kaikille.

Opastukseen ei ole ennakkoilmoittautumista, vaan opastus tapahtuu saapumisjärjestyksessä. Opastuskielet ovat suomi ja englanti. Opastettavat laitteet ovat tietokoneet, tabletit ja älypuhelimet. Opastusta saa myös verkkoasiointipalveluiden käyttöön.

Opastukset pidetään kokoushuone Voimalassa kirjaston toisessa kerroksessa. Käytettävissä on kannettava tietokone. Oman kannettavan tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen voi ottaa mukaan. Opastettavan toivotaan käyttävän kasvosuojaa koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi.

Digiopastus venäjäksi

Venäjänkielisissä digiopastuksissa opastajat auttavat tietotekniikkakysymyksiin ja sähköiseen asiointiin liittyvissä asioinnissa. Kokoontuminen perjantaisin klo 14.00-16.00 kokoushuone Voimalassa. Ilmoittautuminen: digi(at)svkeskus.fi tai 044 7745092 ma-pe klo 10-15

Opastukset ovat osa Digituki arkeen-projektia, jonka toteuttavat HelMet-kirjastot ja Suomen Venäjänkielisten Keskusjärjestö yhdessä, projektia tukee STEA..

-------------------------.

Turvallisuutesi on meille tärkeää.

Huolehdithan opastukseen saapuessasi hyvästä käsihygieniasta. Kirjastossa on tarjolla käsidesiä ja käsienpesupiste.

Tulethan paikalle vain, jos sinulla ei ole hengitystieoireita.

Seuraamme tapahtumia järjestäessämme viranomaisten ohjeita ja suosituksia. Ilmoitamme mahdollisista muutoksista Tikkurilan kirjaston tapahtumasivulla sekä opastusajan varanneille henkilökohtaisesti.