Musiikin aarreaitta

Mistä löydät levyn, jota kauan sitten kuuntelit ja yhä muistelet? Entä mistä kaipaamasi nuotit? Millaisia musiikkilehtiä Suomessa on tarjolla ja kuinka niitä pääsee lukemaan ilman ostopakkoa? Tule kirjastoon! Meidän vahvuutemme on kaikki se musiikki, jota kaupoista ei enää löydy - eikä helposti verkostakaan. Eikä maksa mitään.

Vantaan kirjastoissa on vaihtelevan kokoiset musiikkikokoelmat. Löytyy vanhaa ja uutta musiikkia - klassikkoja, etnoa, rokkia, jatsia, hiphoppia, humppaa. Unohtamatta nuotteja, musiikkikirjoja ja -lehtiä sekä dvd-levyjä. Karaokelevyjämme lainataan jatkuvasti.

Parhaat kokoelmat löytyvät Tikkurilan kirjastosta, toiseksi laajimmat Myyrmäestä ja käteviä käyttökokoelmia muista kirjastoista. Tutki kokoelmia paikan päällä tai verkossa www.helmet.fi. Jos et löydä omin avuin, heitä henkilökunnalle haaste. Jos kokoelmista puuttuu jotain, mitä siinä mielestäsi pitäisi olla, tee hankintaehdotus.

Tikkurilan musiikkivarasto on kokoelmien kultakaivos täynnä kaikkea sellaista, minkä luulit jo kokonaan kadonneen. Kysele Tikkurilan musiikkiosastolta.

Musiikin opiskelijoidenkin tarpeisiin löytyy kaikenlaista - kannattaa kysellä etenkin Tikkurilasta.

Soitatko bändissä? Jos bändilläsi on valmis demo tai omakustanne, mieluiten cd-levynä, lahjoita yksi Tikkurilan kirjaston demolevyhyllyyn. Lainaamme sitä asiakkaillemme. Bändisi saa julkisuutta - ties kuinka pitkälle!

Kirjastot ovat suosittuja paikkoja, joten niissä tavoittaa suuria yleisömääriä. Houkuttaisiko tulla esiintymään kirjastoon bändin kanssa? Keikat eivät ole rahakkaita, mutta mainetta, kokemusta ja uusia kontakteja on tarjolla. Ota yhteyttä haluamaasi kirjastoon.

Seuraa aikaasi! Lue musiikkilehtiä. Käy konserteissa ja keikoilla. Monenlaiset musiikkiin liittyvät esitteet ja tiedotteet löytyvät musaosastoilta. Omiakin ilmoituksia voi jättää.

Kuuntele, katsele, viihdy! Soita vaikka pianoa kirjastossa. Tikkurilan pianoa voi varata p. 09 8392 3583.