Opiskele musiikkia ja soittamista verkkokursseilla

Helmet-kirjastokortilla saat opiskella soittoa ja laulua Rockway-verkkokursseilla maksutta. Osa verkkokursseista on käytettävissä vain Helmet.fi:n kautta, mutta Tikkurilan kirjaston studiossa on käytettävissä koko Rockway-palvelun sisältö.  

Satojen kurssien valikoima on erityisen kattava populaarimusiikin tyyleissä kuten rockissa, popissa, bluesissa ja jazzissa. Kursseja on myös eri instrumenttien opetteluun, musiikin äänittämiseen ja biisien tekemiseen. Kaikki kurssit ovat suomenkielisiä ja ne sopivat itsenäiseen musiikin ja soittamisen opiskeluun nuorille ja aikuisille. 

Kirjastossa kurssit jonottamatta 

Tikkurilan kirjaston studiossa on käytettävissä koko Rockwayn kurssivalikoima rajoituksetta ja jonottamatta. Opiskelijan käytettävissä on myös valikoima kirjaston instrumentteja, joilla soittamisessa pääsee alkuun. Studion ja kurssit saa käyttöönsä varaamalla ne asiakaspalvelussa tai soittamalla numeroon 043 825 0963. Katso studion koko varustus

Kurssit verkossa 

Helmet.fi:ssä kursseihin voi kirjautua kirjastokortin numerolla ja tunnusluvulla. Verkossa jokaisesta kurssista on 1-4 lisenssiä eli yhtäaikaista lainausoikeutta. Kurssien laina-aika on 14 päivää. Jollei kurssi ole vapaana, voit tehdä siitä varauksen. Lue lisää Rockway-kursseista. 

Myös muissa Helmet-kirjastoissa on tiloja musiikin opiskeluun.

Kuva: Dani Rönnqvist