laguuni

Lukutila Laguuni

Lasten- ja nuortenosaston remontin yhteydessä myös Satuhuone on saanut uuden ilmeen ja käyttötarkoituksen. Tila on aiemmin ollut käytössä vain kirjaston tapahtumissa ja ryhmäkäynneissä, kuten satutunneilla ja kirjavinkkauksissa. Asiakaspalautteiden perusteella kirjastoon toivottiin rauhallista lukutilaa myös lapsille ja lapsiperheille, joten jatkossa tilan ovet ovat avoinna aina silloin, kun tilassa ei ole ryhmäkäyntejä. Tilan ovesta löytyy jatkossa ajat, jolloin tila on kirjaston omassa käytössä.

Uuden ilmeen ja käyttötarkoituksen myötä halusimme nimetä tilan uudelleen. Osaston uusi värimaailma on saanut inspiraationsa rannasta, jossa vesi ja maa kohtaavat. Asiakkaamme saivat äänestää kolmesta valmiista nimivaihtoehdosta (Poukama, Laguuni ja Koralli) tai ehdottaa omaa.

Ääniä annettiin yhteensä 121, voittajaksi selviytyi Laguuni 42 äänellä.

Kiitos äänestäneille, tervetuloa sukeltamaan tarinoihin!