Siirry sivun sisältöön
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Yhteystiedot

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Koirat sallittu
Koirat kielletty
Siirry kirjaston sivuille

Uusimmat tapahtumat

Kirsti Manninen

Etätapahtuma: Kirjailijavieraana Enni Mustonen

Kirjailija Kirsti Manninen (Enni Mustonen) kertoo Syrjästäkatsojan tarinoita -kirjasarjan synnystä sekä faktan ja fiktion yhdistämisestä teoksissaan. Vierailu on virtuaalinen ja sitä voi seurata vaikkapa mukavasti omalta kotisohvalta 30.11.2020 klo 18.

Enni Mustosen rakastetut ja sydämelliset romaanit ovat hurmanneet erityisesti elävän ja tarkkanäköisen historiallisen kuvauksensa ansiosta. Mustoselta ilmestyi aiemmin tänä vuonna romaani Pukija, joka on Syrjästäkatsojan tarinoita -sarjan 8. osa.

Virtuaalisella vierailulla kirjailija on omalla työhuoneellaan tai siellä päin maailmaa, missä sattuu juuri silloin olemaan. Kirjailija näkee ja kuulee videoyhteyden kautta yleisönsä, ja yleisö vastaavasti kirjailijan. Lisäksi osapuolet voivat keskustella chatin kautta.

Virtuaalivierailulle osallistuminen on helppoa, tarvitaan vain nettiyhteys ja tietokoneen äänentoisto. Lukukeskuksen tuottaja päivystää ohjelman äärellä virtuaalivierailun ajan ja varmistaa toimivan yhteyden sekä auttaa teknisissä asioissa.

Tapahtumaan on ennakkoilmoittautuminen ja maksimiosallistujamäärä on 60. Voit ilmoittautua mukaan alla olevasta linkistä. Ilmoittautuminen päättyy osallistujamäärän täytyttyä ja viimeistään 29.11.2020. Saat tapahtumalinkin ja osallistumisohjeet sähköpostiisi ennen tapahtumaa.

Enni Mustosen tuotantoon voi tutustua Helmetissä täällä.

Kirsti Mannisen omalla nimellään kirjoittama tuotanto taas löytyy Helmetistä täältä.

Kuva: Jouni Harala / Otava

Tikkurilan kirjasto

30.11.2020 klo 18.00 - 19.00

60

60

Viimeksi päivitetty 5.11.2020