Kokoushuone Voimala

Lasiseinäinen kokoushuone 3–14 hengelle kirjaston toisen kerroksen työskentelyalueella. 1–2 hengelle on tarjolla pienempiä huoneita.

Voimalan varustuksena on 14-paikkainen kokouspöytä, suuri näyttö ja tussitaulu. Näyttöön saa liitettyä oman tietokoneen. Käytössä on Vantaan kaupungin ilmainen langaton verkko. Näytön kaukosäätimen ja tussitaulun tussit voi lainata kirjastokortilla toisen kerroksen asiakaspalvelutiskiltä.

Tilan käyttösäännöt

Tilan käyttö on maksutonta ja maksimivarausaika tilaan on 4 tuntia viikossa. Tilaa ei saa käyttää yritystoimintaan. Jos tilan varannut asiakas ei saavu 15 minuutin sisällä varauksen alkamisesta tai varaus on tehty vastoin kirjaston ohjeita, vapautuu tila muiden varattavaksi. Jos et tule käyttämään varaustasi, peruthan sen soittamalla asiakaspalvelunumeroomme 043 8248 307.

Jos kyse on tapahtumasta, lisää varauksen nimikenttään tapahtumasi nimi. Silloin osaamme kysyttäessä opastaa tapahtumasi osallistujat oikeaan paikkaan.
Varausajan alkaessa tila lainataan varaajan kirjastokortille ja palautetaan lähtiessä. Näin pyrimme ehkäisemään väärinkäytöksiä ja takaamaan tasapuolisen kirjaston tilojen käytön kaikille. Huone varataan omaan käyttöön, ja varaaja on vastuussa tilasta ja sen laitteista varauksen ajan.
Ikäraja tilan varaamiseen on 13 vuotta.

Huoneesta on poistuttava viimeistään kymmenen minuuttia ennen kirjaston sulkemisaikaa.
Jos sääntöjä laiminlyö toistuvasti, voi saada 1 kk käyttökiellon Tikkurilan kirjaston varattaviin tiloihin.

Varaukset 1.2.2023 alkaen Timmi 360 -palvelun kautta.

2019-10-voimala-01_1.jpg 2019-10-voimala-03.jpg