Pieni soittohuone

Kirjaston musiikkiosaston Pienessä soittohuoneessa voi soittaa hiljaa omilla tai kirjaston instrumenteilla sekä digitoida vinyylilevyjä ja C-kasetteja. Digitointilaitteiden lisäksi tilassa on digitaalipiano ja sähkökitaravahvistin.

Vinyylilevyjen digitointia varten asiakas tarvitsee oman CD-R tai CD-RW -levyn. C-kasetin digitointia varten pitää olla USB-muistitikku.

Tilan käyttö on maksutonta, mutta siihen tarvitaan kirjastokortti. Maksimivarausaika on 4 tuntia viikossa. Tilaa ei erikseen sopimatta saa käyttää yritystoimintaan. Jos tilan varannut asiakas ei saavu 15 minuutin sisällä varauksen alkamisesta tai varaus on tehty vastoin kirjaston ohjeita, vapautuu tila muiden varattavaksi. Jos et tule käyttämään varaustasi soittamalla asiakaspalvelunumeroomme 043 8250963.

Ikäraja tilan varaamiseen on 15 vuotta, sitä nuoremmat aikuisen seurassa. Tilassa ei syömistä tai juomista, eväät voi nauttia kirjaston 2. kerroksen kohtaamispaikalla.

Tilat ovat käytössä kirjaston aukioloaikoina. Tilasta on poistuttava viimeistään kymmenen minuuttia ennen kirjaston sulkemisaikaa.

Tilan käyttösäännöt

Kirjaston varattavien tilojen yleiset käyttösäännöt:

1. Varattu tila kalusteineen on vuokralaisen käytettävissä sopimuksessa määriteltynä aikana.

2. Mahdollisten alkuvalmistelujen ja loppusiivouksen tulee sisältyä varattuun aikaan. Varaus laskutetaan täysiltä tunneilta.

3. Peruuttamatta jääneet varaukset laskutetaan.

4. Vuokraajan tulee olla täysi-ikäinen.

5. Kirjastossa ei voi järjestää kursseja tai toistuvia tilaisuuksia, joista otetaan pääsy- tai osallistumismaksu (koskien myös materiaalikuluja). Yksittäisiä osallistujille maksullisia tapahtumia voi järjestää.

6. Vuokrausajan päättyessä vuokraajan tulee jättää tila samaan kuntoon kuin se oli vuokrausajan alkaessa.

7. Vuokraaja on korvausvelvollinen, mikäli tilan käyttäjät aiheuttavat vahinkoa kiinteistölle tai irtaimistolle. Vahingoista on ilmoitettava välittömästi kirjaston henkilökunnalle.

8. Vuokrattavassa tilassa järjestettävä tilaisuus ei saa häiritä muuta kirjaston toimintaa, asiakkaita tai käyttäjiä.

9. Vuokrattavassa tilassa järjestettävän tilaisuuden sisältö tai luonne ei voi olla ristiriidassa Suomen lain kanssa tai hyvän tavan vastainen.

10. Kirjastolla on tarvittaessa ja harkintansa mukaan oikeus evätä vuokralaisen pääsy vuokrattavaan tilaan tai keskeyttää vuokrattavassa tilassa järjestettävä tilaisuus, mikäli ilmenee, että edellä mainittuja sääntöjä rikotaan tai on rikottu.

Varaukset 1.2.2023 alkaen Timmi 360 -palvelun kautta.