Työhuone Kenno

Hiljainen työhuone yksilötyöskentelyyn kirjaston toisen kerroksen työskentelyalueella lukusalin yhteydessä. Tilan varustuksena on työpöytä ja tietokone. Käytössä on Vantaan kaupungin ilmainen langaton verkko.

Työhuone on osa hiljaista lukutilaa. Se ei ole äänieristetty eikä näin ollen valitettavasti sovellu esim. puhelinkeskusteluihin.

Tilan käyttösäännöt

Tilan käyttö on maksutonta ja maksimivarausaika tilaan on 6 tuntia päivässä. Tilaa ei saa käyttää yritystoimintaan. Asiakkaalla voi olla päivässä varaus vain yhteen Tikkurilan kirjaston työtilan työhuoneeseen. Jos tilan varannut asiakas ei saavu 15 minuutin sisällä varauksen alkamisesta tai varaus on tehty vastoin kirjaston ohjeita, vapautuu tila muiden varattavaksi. Jos et tule käyttämään varaustasi, peruthan sen soittamalla asiakaspalvelunumeroomme 043 8248 307.

Toisen kerroksen asiakaspalvelutiskiltä saa tarvittaessa opastusta tilan ja sen varusteiden käyttöön. Siivoathan jälkesi varauksen loputtua, jotta tila jää hyvään kuntoon seuraavaa asiakasta varten.

Varausajan alkaessa tila lainataan varaajan kirjastokortille ja palautetaan lähtiessä. Näin pyrimme ehkäisemään väärinkäytöksiä ja takaamaan tasapuolisen kirjaston tilojen käytön kaikille. Huone varataan omaan käyttöön, ja varaaja on vastuussa tilasta ja sen laitteista varauksen ajan.

Ikäraja tilan varaamiseen on 13 vuotta.

Huoneesta on poistuttava viimeistään kymmenen minuuttia ennen kirjaston sulkemisaikaa.

Jos sääntöjä laiminlyö toistuvasti, voi saada 1 kk käyttökiellon Tikkurilan kirjaston varattaviin tiloihin.

Varaukset 1.2.2023 alkaen Timmi 360 -palvelun kautta.