Kirjaston varattavat tilat

Kirjaston tilavaraukset tehdään joko verkossa, varaamo.hel.fi (hakusana: Töölö). Mika Waltari -salin varauksia voi tehdä myös sähköpostitse kir.toolontilavaraukset@hel.fi.

Varaus peruuntuu ja vapautuu muiden käyttöön, mikäli varaaja ei ole saapunut paikalle 15 minuutin kuluessa varauksen alkamisesta.

Ryhmätilat 1, 2 ja 3

Ryhmätilat 1 ja 2 kirjaston 3. kerroksessa sekä ryhmätila 3 kirjaston 4. kerroksessa soveltuvat lyhytaikaiseen työskentelyyn ja kokoustamiseen vähintään kahdelle henkilölle. Ryhmällä voi olla vain yksi tilavaraus kerrallaan. Tilojen maksimivarausaika on 4 tuntia.

Kaikissa tiloissa on Helsingin kaupungin langaton verkkoyhteys Stadinetti. Ryhmätilassa 1 on tilaa kuudelle hengelle, näyttöruutu ja HDMI-liitin. Ryhmätilassa 2 on tilaa kahdeksalle hengelle, näyttöruutu ja langaton ClickShare-kuvansiirtojärjestelmä sekä kaiut­timet. Ryhmätilassa 3 on tilaa kahdeksalle hengelle, näyttöruutu ja HDMI-liitin.

Mika Waltari –sali

Mika Waltari -sali kirjaston 4. kerroksessa on vuokrattavissa sekä kokouksia että erilaisia tilaisuuk­sia ja tapahtumia varten. Mika Waltari -salissa on tilaa yhteensä sadalle hengelle. Tilan yhteydessä on keittiö. Salissa on Helsingin kaupungin langaton verkkoyhteys Stadinetti sekä data­projektori, langaton ClickShare-kuvansiirtojärjestelmä, kaiuttimet ja lehtiötaulu. Tilan vuokra on 40€/100 € alkavalta tunnilta. Lue salista enemmän Varaamosta.

Mikäli tilassa halutaan järjestää avoin yleisötilai­suus yhteistyössä kirjas­ton kanssa, tulee asiasta sopia ensin sähkö­postitse toolon_kirjasto@hel.fi.

Lue ohje tapahtuman järjestämisestä:
Tervetuloa järjestämään tapahtuma Töölön kirjastossa

Kerhotila

Kerhotila kirjaston pohjakerroksessa soveltuu kokouksiin, lukupiirien ja muiden ryhmien kokoontumisiin tai lyhyt­aikaiseen, enintään neljän tunnin työskentelyyn tai opiskeluun vähintään kahden hengen ryhmille. Kerhotilassa on tilaa 14 hengelle, lehtiötaulu, näyttöruutu ja HDMI-liitin sekä kaiut­timet. Ryhmällä voi olla vain yksi tilavaraus kerrallaan.

Ompeluhuone

Ompeluhuoneessa kirjaston 4. kerroksessa on käytettävissä ompelukone Singer 7469 jasaumuriBernina L45. Kirjastossa on mustaa ja valkoista lankaa, nuppineuloja ja muita perusompelutarvikkeita, sakset on pyydettävä henkilökunnalta. Käytössäsi on myös silitysrauta ja -lauta sekä nahan rei'itin (reikäpihdit). Tilan käyttö on maksutonta ja maksimivarausaika tilaan on 4 tuntia, jos myöhästyt yli 15 min, niin varaus vapautetaan muiden käyttöön. Ompelukoneen tai saumurin voit varata käyttöösi https://varaamo.hel.fi/

Rumpu- ja pianohuone

Rumpu- ja pianohuoneessa, kirjaston 4. kerroksessa, on mahdollista soittaa digitaalista pianoa tai sähkörumpuja. Huone ei ole äänieristetty eikä se sovellu laulamiseen. Kuulokkeet ja rumpukapulat on pyydettävä henkilökunnalta.

Stage

Kirjaston 4. kerroksen Stage soveltuu parhaiten akustisten konserttien ja lisäksi muiden esi­tysten järjestä­miseen. Sovituista tapahtumista tiedotetaan kirjaston verkkosivustolla ja Face­bookissa. Tiedustelut ja varaukset toolon_kirjasto@hel.fi.

Stagen varaajilla on käytet­tä­vissään seuraavat kirjaston äänen­toistolaitteet ja soittimet:

JBL EON208P kannettava PA-järjestelmä, johon sisältyy 8-kanavainen mikserivahvistin, Bluetooth-yhteys ja 8” kaksitiekaiuttimet
Shure Beta 58A mikrofoni (2 kpl)
Shure SM57 mikrofoni (2 kpl)
AKG D 3700 mikrofoni (2 kpl)
Sennheiser E835 mikrofoni (2 kpl)
Yamaha DTX sähkörummut
Yamaha Clavinova digitaalinen piano

Näyttelytila

Lastenalueella, kirjaston 1. ker­roksessa näyttelyseinä päiväkotien ja koulujen näyttelyille sekä alle 18-vuotiaille taiteilijoille. Tiedus­telut ja näyttelyehdotukset sähkö­postitse toolonkirjasto.lapset@hel.fi