Ryhmätila Keinu

Varattavat tilat

Ryhmätilat

Töölön kirjastossa on varattavissa kolme ryhmätilaa (Keinu ja Tuoli, 3. krs, Marjatta, 4 krs). Tilat soveltuvat lyhytaikaiseen työskentelyyn ja kokoustamiseen vähintään kahden hengen ryhmille. Tiloissa on Helsingin kaupungin langaton verkkoyhteys Stadinetti. Ryhmätilassa Tuoli on näyttö HDMI-liitännällä, fläppitaulu sekä pyöreä pöytä, jonka ympärillä on viisi tuolia. Työtilassa Keinu on näyttö langattomalla Clickshare-yhteydellä, Genelec-kaiuttimet, liitutaulu sekä 6 keinutuolia, 3 tavallista tuolia ja 4 pientä pöytää.

Ryhmätilassa Marjatta on käytettävissä näyttö HDMI-liitännällä sekä pöytä, jonka ympärillä on 8 tuolia. Tilassa on myös mahdollista käyttää ompelukonetta, jonka saa pyydettäessä henkilökunnalta. Muista ottaa omat langat mukaan.

Ajanvarauksen voi tehdä verkossa osoitteessa https://varaamo.hel.fi/ puhelimitse (09) 310 85025 tai käymällä paikan päällä. Käyttöaika 0,5-4 tuntia. Varaus raukeaa 15 min varausajan alkamisen jälkeen, mikäli varaaja ei ole saapunut paikalle.

Mika Waltari –sali

Mika Waltari –sali (4. krs) on monikäyttöinen tila, jonka voi varata esimerkiksi kokouksia varten. Tilaan mahtuu n. 90 henkilöä, ja käytettävissä on videotykki, johon voi kytkeä oman kannettavan tietokoneen. Tila on tarkoitettu järjestöjen, yhdistysten ym. pienryhmien ei-kaupalliseen käyttöön. Varauksen voi tehdä osoitteessa https://varaamo.hel.fi/ tai puhelimitse (09) 310 85725. Vapaita aikoja voi tiedustella sähköpostilla osoitteesta Toolon_kirjasto@hel.fi.  Vuokra 30 € / alkava tunti. Varauksen maksimiaika on 8 tuntia. Jos haluat järjestää tilassa kaikille avoimen yleisötilaisuuden yhteistyössä kirjaston kanssa, ota yhteyttä Töölön kirjastonjohtajaan: anne.ala-honkola@hel.fi.

Kerhotila

Kerhotilan (0. krs) voit varata esim. kokouksia, lukupiirejä tai työskentelyä varten. Huoneeseen mahtuu kokouspöydän ääreen 12 henkilöä. Käytettävissä on esitystekniikka ja langaton verkkoyhteys Stadinetti. Ajanvarauksen voi tehdä verkossa osoitteessa https://varaamo.hel.fi/ puhelimitse (09) 310 85025 tai käymällä paikan päällä. Varauksen maksimiaika on 4 tuntia/ryhmä. Kerhotilassa voi järjestää myös muita tapahtumia, kuten esimerkiksi lasten synttäreitä, joissa tarjoilu on sallittu. Huoneessa ei ole keittiötä.

Pelihuone

Pelihuone sijaitsee Terassilla (4. krs). Pelihuoneessa on käytettävissä Playstation 4 ja Xbox one –pelikonsolit, PlayStation VR -virtuaalitodellisuuslasit.
Ajanvarauksen voi tehdä osoitteessa https://varaamo.hel.fi/ tai puhelimitse (09) 310 85725. Maksimivarausaika tilaan on 1 tunti, jos myöhästyt yli 15 min, niin varaus vapautetaan muiden käyttöön.

Rumpu- ja pianohuone

Terassin (4. krs) rumpu- ja pianohuoneessa on käytettävissä Yamaha Clavinova digitaalinen piano ja Yamaha-sähkörummut, joita voi soittaa kuulokkeiden kanssa. Meiltä saat käyttöösi rumpukapulat ja kuulokkeet sekä rumpuja että pianoa varten. Ajanvarauksen voi tehdä osoitteessa https://varaamo.hel.fi/ tai puhelimitse (09) 310 85725. Maksimivarausaika tilaan on 2 tuntia, jos myöhästyt yli 15 min, niin varaus vapautetaan muiden käyttöön. HUOM! Soittohuone ei ole äänieristetty.

Näyttelytilat

Kirjastosalin (2. krs) ilmaiseen näyttelytilaan voit tuoda taideteoksiasi esille 2-3 viikoksi. Tällä hetkellä näyttelytila on täyteen varattu vuoden 2019 loppuun asti. Vuoden 2020 näyttelyajat päätetään syksyllä 2019 ja oman näyttelynsä voi ilmoittaa jonoon lähettämällä sähköpostia osoitteeseen anne.ala-honkola@hel.fi. Myös kirjaston Satupihalla (1. krs) on näyttelyseinä ja lukittava lasivitriini esimerkiksi keräilykokoelmien esittelyyn. Vapaita aikoja lapsille sopiville näyttelyille voi tiedustella osoitteesta raija.heikkinen@hel.fi.

Stage

Stage sijaitsee Terassilla (4. krs). Stage soveltuu parhaiten akustisiin ja äänenvoimakkuudeltaan kohtuullisiin konsertteihin. Töölön kirjasto tiedottaa keikoista kirjaston Helmet-sivuilla, Facebookissa sekä kirjaston musiikkiosastolla eli Terassilla. Vapaita aikoja Stagelle voi tiedustella sähköpostitse Toolon_kirjasto@hel.fi.

Töölön kirjastossa käytössä oleva tekniikka:
PA-laitteisto:
- JBL Eon 208P 8-kanavainen mikserivahvistin
- Kaksi 8” JBL-kaiutinta
- Bluetooth-yhteys

Mikit:
- Shure Beta 58A (x 2)
- Shure SM57 (x 2)
- AKG D3700 (x 2)
- Sennheiser E835 (x 2)

Soittimet:
- Yamaha DTX-sähkörummut
- Yamaha Digital Piano