Hyppää sisältöön
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Yhteystiedot

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Koirat sallittu
Koirat kielletty
Siirry kirjaston sivuille

Uusimmat tapahtumat

Tietoisuuden Laulu Aarteenetsijöille - kirjailta

Tapahtuma peruttu

Nina Kristiina Honkanen esittelee sekä suomeksi että englanniksi kirjoittamansa kirjat: Helmiainesta - Kuka Minä olen? ja Kohti Kultaisen Valolinnun Aikaa - Tietoisuuden Laulu Aarteenetsijöille (Books on Demand, 2020). 

Sinulle, joka jo uumoilet, että me ihmiset olemme tosiolemukseltamme paljon enemmän kuin vain kehomme, tunteemme tai mielemme ja että meidän elämällämme on jokin korkeampi tarkoitus... Sinulle, joka etsit rakkaudellista yhteyttä itseesi, muihin ihmisiin, luontoon ja Korkeampaan Tietoisuuteen... Sinulle, joka etsit aarrettasi...

Tämä multimediaesitys johdattaa meidät inspiroivalle henkiselle matkalle, joka vie vääjäämättä kohti todellista aarrettamme, Valokehoa ja kollektiivista Minä Olen se Minä Olen - olemustamme.

Nina Kristiina Honkanen on holistisesti ajatteleva, keho - mieli - henki - kokonaisuutemme ymmärtävä sertifioitu EMDR-terapeutti ja ihmisten auttajien tukija. Hän pitää yksityistä terapiavastaanottoaan Etu-Töölössä. Hän on opiskellut henkis-tieteellisiä aiheita Tulevaisuuden Tieteen Akatemian opintoryhmässä vuodesta 2002 alkaen.

Töölön kirjasto

Tervetuloa!

Kerhotila 0. krs (Töölön kirjasto)

2.12.2020 klo 17.30 - 19.30

Viimeksi päivitetty 27.11.2020