Siirry sivun sisältöön
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Yhteystiedot

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Koirat sallittu
Koirat kielletty
Siirry kirjaston sivuille

Uusimmat tapahtumat

Lindbohm

Galleria Kajava - Kristian Lindbohm: "Eläimellistä"

Kristian Lindbohmin näyttely Eläimellistä liikkuu faktan ja fiktion välimaastossa. Allegoriset eläinhahmot tuovat menneen kaikuja nykyhetkeen. Symbolinen ekspressionismi on vahvasti läsnä teoksissa, joissa värikylläisyys ja vahvat muodot muistuttavat myös tämän päivän maailmasta. Vesi nousee, kenen jalat kastuvat?

Maalausten aiheet löytyvät usein ympäristön havainnoista. Vesilätäkön muoto, maalausjälki seinässä, asfaltinpaikka kadussa, heijastuma ikkunassa, pienet asiat kertovat suuria tarinoita, jotka tahtovat tulla mukaan kuviin. Näennäisen näkymätön muuttuu näkyväksi.

Kristian Lindbohm on opiskellut Helsingin yliopiston piirustuslaitoksella ja Taideteollisessa korkeakoulussa, josta on valmistunut graafiseksi suunnittelijaksi. Hän on ollut graafisena suunnittelijana sanoma- ja aikakauslehdissä mm. Helsingin Sanomissa ja Kauppalehdessä. Hän on tehnyt lähes 3 000 julkaistua kuvitusta eri lehtiin.

Yksityisnäyttelyiden lisäksi hänen töitään on ollut mm. Brnon grafiikka biennalessa, Nordiske Tegneren näyttelyissä sekä IV Computer Art Biennalessa Puolassa.

Lindbohm asuu ja työskentelee Helsingissä. Bärtsin ja Valkan kundi palaa näyttelyn myötä juurilleen Vallilaan.

Vallilan kirjasto

3.2.2020 klo 9.00 - 29.2.2020 klo 14.00

Viimeksi päivitetty 27.1.2020