Hyppää sisältöön
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Yhteystiedot

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Koirat sallittu
Koirat kielletty
Siirry kirjaston sivuille

Uusimmat tapahtumat

Teatterin taikaa: Haastattelussa Viktor Drevitskiy 

Viktor Drevitskiy on venäjänkielisen VikArt-teatterin johtaja, näyttelijä ja ohjaaja. Hän on pitkän linjan taiteentekijä, joka tunnetaan työstään niin Venäjällä kuin Suomessa. Hän tekee teatteria sekä venäjän- että suomenkieliselle yleisölle. 

Sellon kirjastossa Viktoria haastattelee venäjäksi mediatuottaja ja radiojuontaja Anthony Pollack. Yhdessä kaksikko ruotii Suomen venäjänkielistä teatterikulttuuria ja käy läpi Viktorin teatteriuran alkutaivalta sekä hänen näytelmiensä syntyä ja filosofiaa. Lisäksi Viktor kertoo kuulumisia oman VikArt-teatterinsa projekteista, onnistumisista ja suunnitelmista.  

VikArt on uuden sukupolven teatteri, jossa katsotaan rohkeasti aikamme ongelmia eikä pelätä muunnella näyttelytilaa. Samalla sen ytimessä on - venäläisen teatteriperinteen mukaan - työskentely asialleen omistautuneiden taiteilijoiden kanssa. 

Tapahtuma järjestetään Sellon kirjastossa ja sen livelähetys esitetään suorana kotisohville ja läppärin ruuduille ympäri Suomea.

> Linkki tapahtuman videotallenteeseen

Huom! Tapahtuman kieli on venäjä. 

** 

Tapahtuma on osa Hauska tutustua! Venäjänkielisen kulttuurin viikkoa. Suomen venäläisen kirjaston tuottama kokonaisuus tarjoilee maksutonta, etätapahtumiin painottuvaa ohjelmaa 9.-13.12.2020. Kaikki tapahtumat nähtävillä marraskuun alusta Suomen venäjänkielisen kirjaston verkkosivuilla. 

Livelähetys Sellon kirjastosta verkossa (Venäjänkielinen kirjasto)

9.12.2020 klo 18.00 - 19.00

Suomen venäjänkielinen kirjasto

Viimeksi päivitetty 11.12.2020

Yhteystiedot

Käyntiosoite:

Leppävaarankatu 9
Espoo
(Sellon kirjasto)

Postiosoite:
Venäjänkielinen kirjasto
PL 3611
02070 Espoon kaupunki

043 825 7993

 sellonkirjasto@espoo.fi