Tapiola Sinfoniettan kausikortteja lainattavana joissakin Espoon kirjastoissa


Tapiola Sinfoniettan kausikortteja voi lainata maaliskuun 2022 alusta alkaen kirjastokortilla neljästä Espoon kirjastosta: Ison Omenan, Lippulaivan, Sellon ja ja Tapiolan kirjastoista. Kussakin kirjastossa on lainattavana kaksi kausikorttia. Kortit on pakattu muovikansioon konserttiohjelman kanssa. Kausikortissa kerrotaan, mihin konsertteihin se oikeuttaa.

Kausikortilla pääsee kevätkaudella 2022 viiteen Platinasarjan konserttiin (4.3., 24.3., 8.4., 14.4. ja 19.5.), jotka ovat Espoon kulttuurikeskuksen Tapiolasalissa.Tutustu Platinasarjaan linkin takana valitsemalla ​​NÄYTÄ: PLATINA KEVÄT 2022.

Kausikortit lainataan kunkin kirjaston palvelupisteestä ja palautetaan samaan palvelupisteeseen. Eräpäivä on konserttia seuraava arkipäivä. Yhdellä kirjastokortilla voi lainata kerralla 1 tai 2 kausikorttia. Niitä ei voi varata eikä uusia. Helmet-haussa kortit löytyvät hakusanalla Kausikortti, ruotsiksi Abonnemangskort ja englanniksi Season ticket.

”Toivomme, että kausikortin lainaaminen kirjastokortilla madaltaa kynnystä lähteä konserttiin ja innostaa tutustumaan kaupunginorkesteriin. Kausikonserteissa kuulee todella monenlaista klassista musiikkia. Ohjelmassa on niin klassikoita, teosharvinaisuuksia kuin uunituoreita uutuuksia, ja orkesterissa vierailee säännöllisesti huippukapellimestareita ja solisteja. Klassisen musiikin rikkaus ja runsaus saattaa jopa yllättää”, kertoo Tapiola Sinfoniettan markkinointisuunnittelija Helena Ruhkala. Tämä on mielestäni hienoa yhteistyötä Espoon kaupungin Kulttuuriyksikön sisällä”, iloitsee puolestaan kirjastopalveluiden johtaja Ritva Nyberg.

Katso kaikki lainattavat kulttuurin ja urheilun kausikortit Helmet-kirjastoissa