Lukuvalmentaja

Kirjaston Lukuvalmentaja

Kirjaston Lukuvalmentajat auttavat sinua löytämään hyvää lukemista. He tekevät sinulle henkilökohtaisen listan tarpeisiisi sopivista kirjoista. Voit myös varata ajan kahdenkeskiseen tapaamiseen Lukuvalmentajan kanssa.

Kenelle palvelu sopii?

Kaikille, lähtötasosta tai kirjallisuuden harrastuneisuudesta riippumatta.

Miksi palvelua kannattaa kokeilla?

Lukuvalmennus sopii sinulle, jos et keksi tai ehdi etsiä itsellesi luettavaa, haluat laajentaa lempikirjallisuutesi lajituntemusta tai vaikkapa tutustua johonkin ihan uuteen kirjallisuuslajiin.

Keitä Lukuvalmentajat ovat?

He ovat kirjallisuuteen perehtyneitä kirjastoammattilaisia.

Miten palvelu toimii?

Lähetä sähköpostilla toiveesi Lukuvalmentajalle. Toisena vaihtoehtona on, että voit suoraan täyttää lomakkeen, jossa kysymme lukutottumuksistasi, ja lähettää sen meille.

Valmentaja ottaa sinuun yhteyttä ja kartoittaa tarvittaessa toivettasi tarkemmin. Tämän jälkeen hän laatii sinulle listan tarpeisiisi sopivista kirjoista ja lähettää sen sähköpostiisi.

Voit myös varata ajan kahdenkeskiseen tapaamiseen, jossa Lukuvalmentaja esittelee sinulle valitsemiaan teoksia tarkemmin. Jos et halua tapaamista, mutta tahdot kirjat heti käyttöösi, ne voidaan toimittaa sinulle valmiiksi kassiin pakattuna haluamaasi kirjastoon.

Jos käytössäsi ei ole sähköpostia, voit olla yhteydessä kirjastoon puhelimitse tai käydä paikan päällä keskustelemassa valmennuksesta.

Miten otan yhteyttä Lukuvalmentajaan?

Lähetä kaikille Helsingin kirjastojen valmentajille sähköpostia:

  • lukuvalmentaja@hel.fi


TAI vastaa alla olevan linkin kautta kysymyksiin ja lähetä lomake meille:


Paikan päältä ja soittamalla tavoitat Lukuvalmentajan viidestä kirjastosta:

  • Itäkeskuksen kirjasto, 09 3108 5090
  • Kallion kirjasto, 09 3108 5053
  • Malmin kirjasto, 09 3108 5070
  • Rikhardinkadun kirjasto, 09 3108 5013
  • Viikin kirjasto, 09 3108 5071
     

 * * *

"Kokeilin eilen Kallion kirjaston Lukuvalmentaja-palvelua. Wau-elämys!" -Maria Rantamaula

"Voin suositella lukuvalmentajan palvelua erittäin lämpimästi. Itse halusin tutustua kotimaiseen kirjallisuuteen, jota on julkaistu ennen 2000-lukua. Sain paljon hyviä vinkkejä ja ne kaksi suositeltua, jotka ehdin jo lukea, ovat sopineet kuin nenä päähän." -Linnea / Kujerruksia

 lukuvalme.jpg