varaukset

Varaukset touko- ja kesäkuussa 2020

Viikin kirjastossa alkaa remontti maanantaina 1.6.2020. Varauksia voi hakea Viikin kirjastosta lauantaihin 30.5. asti. Kesäkuun kolmena ensimmäisenä viikkona aineistoa ei voi palauttaa eikä varauksia voi noutaa Viikistä. 

Varauksesi on Odottaa noutoa -tilassa 
Lainaa Viikin kirjastossa Odottaa noutoa -tilassa oleva varauksesi viimeistään lauantaina 30.5. Jos et nouda varaustasi, se siirretään automaattisesti Malmin kirjastoon. Varauksesi on noudettavissa Malmin kirjastosta 1.6.–18.6. ja Viikin Pop-up Kirjastosta 23.–24.6. 

Varauksesi on Matkalla-tilassa 
Jos varauksesi on Matkalla-tilassa eikä se ehdi saapua Viikin kirjastoon toukokuussa, varauksesi tulee noudettavaksi Viikin Pop-up Kirjastoon. Viikin Pop-up Kirjasto avataan 22.6. 

Varauksesi on varausjonossa 
Voit odottaa siihen asti, että varauksesi on noudettavissa Viikin Pop-Up Kirjastosta. Saat noudettavissa olevasta varauksestasi varausilmoituksen. Viikin Pop-up Kirjasto avataan 22.6. Vaihtoehtoisesti voit noutaa varauksesi toisesta Helmet-kirjastosta, kun muutat noutokirjaston Helmet-verkkosivulla kirjautumalla omiin tietoihisi tai pyytämällä apua kirjastosta.

Uudet varaukset 1.6.–18.6.
Viikin kirjastosta ei voi noutaa varauksia 1.6.–18.6. Jos varauksellasi on kiire, valitse 1.6.–18.6. noutokirjastoksi joku muu Helmet-kirjasto. Viikkiä lähimmät kirjastot ovat Oulunkylän, Malmin, Itäkeskuksen ja Pukinmäen kirjastot.