Viikin Pop-up Kirjasto on suljettu 22.5.–6.6.2021

Viikin Pop-up Kirjastossa tehdään remonttitöitä touko–kesäkuun taitteessa. Tästä syystä tilat on suljettu 22.5.–6.6.2021. Sulkuaikana Viikin Pop-up Kirjastosta ei voi noutaa varauksia, lainata tai palauttaa aineistoja eikä käyttää asiakastietokonetta.

Varaukset sulkuaikana

Varauksesi on Odottaa noutoa -tilassa
Jos varauksesi viimeinen noutopäivä on myöhemmin kuin perjantaina 21.5., varauksesi siirretään automaattisesti Malmin kirjastoon. Tällöin varauksesi on noudettavissa Malmin kirjastosta 24.5.–5.6. ja Viikin Pop-up Kirjastosta 7.6. lähtien varauksesi viimeiseen noutopäivään saakka. Huomioithan, että kesäkuusta lähtien Helmet-kirjastoissa aletaan periä asiakkailta 1 euron maksu varauksista, joita ei ole noudettu tai peruttu viimeiseen noutopäivään mennessä.

Varauksesi on Matkalla-tilassa 
Jos varauksesi ei ehdi saapua Viikin kirjastoon 19.5. mennessä, varauksesi tulee noudettavaksi Viikin Pop-up Kirjastoon sulkuajan päätyttyä. Saat noudettavissa olevasta varauksestasi varausilmoituksen.

Varauksesi on varausjonossa 
Voit odottaa siihen asti, että varauksesi on noudettavissa Viikin Pop-up Kirjastosta sulkuajan päätyttyä. Saat noudettavissa olevasta varauksestasi varausilmoituksen. Vaihtoehtoisesti voit noutaa varauksesi toisesta Helmet-kirjastosta, kun muutat noutokirjaston Helmet-verkkosivulla kirjautumalla omiin tietoihisi. Huomioithan, että et voi muuttaa noutopaikkaa enää siinä vaiheessa, kun varauksesi kohdalla lukee Matkalla tai Noudettava viimeistään.

Kun teet uuden varauksen 
Voit valita noutokirjastoksi Viikin Pop-up Kirjaston, jonne varauksesi tulee noudettavaksi sulkuajan päätyttyä. Saat noudettavissa olevasta varauksestasi varausilmoituksen. Jos varauksellasi on kiire, voit valita noutokirjastoksi toisen Helmet-kirjaston. Viikkiä lähimmät kirjastot ovat Oulunkylän, Malmin, Itäkeskuksen ja Pukinmäen kirjastot.