Remonttikuva

Viikin kirjaston remontti 2020–2021

.

Viikin kirjasto remontissa 1.6.2020 alkaen 

Viikin kirjasto suljetaan 1.6.2020 Viikin Infokeskus Koronan remontin vuoksi. Kirjaston osalta remontti kestää noin vuoden. Uudistettu Viikin kirjasto on tarkoitus avata alkusyksystä 2021. 

Viikin kirjaston uudistusta on suunniteltu keväästä 2019 lähtien yhdessä asiakkaiden kanssa. Palautetta on pyritty saamaan mahdollisimman kattavasti eri ikäisiltä ihmisiltä.

Remontissa kirjastosta rakennetaan nykyaikaisempi, toimivampi ja Raidejokerin mukanaan tuomia muutoksia paremmin vastaava. Remontin yhteysessä kirjastolle tulee muun muassa uusi sisäänkäynti, raikkaampi yleisilme sekä tiloja, joita asiakkaat voivat varata omaan käyttöönsä. 

Viikin Pop-up Kirjasto avataan 22.6.2020 

Remonttivuoden ajan Viikin alueen asiakkaita ja opiskelijoita palvelee kaupunginkirjaston ja kampuskirjaston yhteinen Pop-up Kirjasto. Pop-up Kirjasto avataan maanantaina 22.6.2020. 

Pop-up Kirjasto sijaitsee Viikin Infokeskus Koronassa. Sen sisäänkäynti on vain muutaman askeleen päässä vanhalta sisäänkäynniltä osoitteessa Viikinkaari 11 B. Kirjasto sijaitsee rakennuksen 4. kerroksessa, johon pääsee portaitse ja hissillä.

Pop-up Kirjastossa kaupunginkirjasto tarjoaa mm. seuraavat palvelut: 
•    varausten nouto 
•    aineiston lainaus ja palautus 
•    bestsellereitä ja pieni kokoelma lastenkirjallisuutta 
•    asiakastietokone
•    tulostus, skannaus, kopiointi 
•    lehdet ja lehtienlukusali
•    asiakaspalvelu. 

Lisätietoja Viikin Pop-up Kirjastosta: helmet.fi/ViikinPop_upKirjasto

Varaukset touko- ja kesäkuussa 2020

Varauksia voi hakea Viikin kirjastosta lauantaihin 30.5. asti. Kesäkuun kolmena ensimmäisenä viikkona aineistoa ei voi palauttaa eikä varauksia voi noutaa Viikistä. Tänä aikana Viikistä noutamatta jääneet varaukset voi noutaa Malmin kirjastosta.

Lisätietoja varauksista:  helmet.fi/Viikinvaraukset