Viikin kirjaston remontti 2020–2021

.

Viikin kirjasto remontissa 1.6.2020 alkaen 

Viikin kirjasto on suljettu 1.6.2020 Viikin Infokeskus Koronan remontin vuoksi. Kirjaston osalta remontti kestää noin vuoden. Uudistettu Viikin kirjasto on tarkoitus avata alkusyksystä 2021. 

Viikin kirjaston uudistusta on suunniteltu keväästä 2019 lähtien yhdessä asiakkaiden kanssa. Palautetta on pyritty saamaan mahdollisimman kattavasti eri ikäisiltä ihmisiltä.

Remontissa kirjastosta rakennetaan nykyaikaisempi, toimivampi ja Raidejokerin mukanaan tuomia muutoksia paremmin vastaava. Remontin yhteydessä kirjastolle tulee muun muassa uusi sisäänkäynti, raikkaampi yleisilme sekä tiloja, joita asiakkaat voivat varata omaan käyttöönsä. 

Viikin Pop-up Kirjasto on avautunut 22.6.2020 

Remonttivuoden ajan Viikin alueen asiakkaita ja opiskelijoita palvelee kaupunginkirjaston ja kampuskirjaston yhteinen Viikin Pop-up Kirjasto

Pop-up Kirjasto sijaitsee Viikin Infokeskus Koronassa. Sen sisäänkäynti on vain muutaman askeleen päässä vanhalta sisäänkäynniltä osoitteessa Viikinkaari 11 B. Kirjasto sijaitsee rakennuksen 4. kerroksessa, johon pääsee hissillä ja portaitse.