Lukuvalmentaja Junior

Haluaisitko innostua lukemisesta? Onko sinun vaikea löytää kiinnostavia kirjoja? Tai oletko yksinkertaisesti lukenut jo ihan kaiken ja kaipaat uusia tarinoita?

Niin tai näin, olet tervetullut Lukuvalmentaja Juniorin vastaanotolle! Lukuvalmentaja tekee parhaansa, jotta juuri sinulle sopivat kirjat löytyisivät. Palvelu on tarkoitettu kaikille lasten- ja nuortenkirjallisuudesta kiinnostuneille – lapsille, nuorille, vanhemmille ja opettajille.

Voit valita itsellesi parhaiten sopivan valmennuksen:

Sähköpostivalmennus
Valmentaja kokoaa toiveidesi pohjalta kirjalistan ja lähettää sen sinulle sähköpostilla. Voit valita 5, 10 tai 15 kirjan valmennuksen.

Kirjakassi
Valmentaja kokoaa toiveidesi pohjalta kirjakassin, jonka voit lainata mukaasi kirjastosta. Palvelu on saatavilla Itäkeskuksen, Jätkäsaaren, Kallion, Kannelmäen, Oodin, Oulunkylän, Pasilan, Puistolan, Rikhardinkadun, Suutarilan, Tapanilan, Töölön ja Vuosaaren kirjastoissa. Voit valita 5 tai 10 kirjan kassin.

Valmentajan tapaaminen
Tapaamisia ei toistaiseksi järjestetä koronatilanteen vuoksi. Pahoittelemme!
 

Kiinnostuitko?

Aloita täyttämällä aloituskysely! Lukuvalmentajamme ottavat sen jälkeen sinuun yhteyttä. 

Palvelu on tällä hetkellä kesätauolla - voit varata oman henkilökohtaisen lukuvalmennuksen jälleen 16.8. alkaen. Instagram-tilillemme @lukuvalmentajajunior ilmestyy kuitenkin kirjavinkkejä koko kesän ajan. Lukuvalmentajamme toivottavat mitä parhainta kesää!

*

Ruotsinkielinen palvelu: Om du vill ha läsinspiration på svenska, klicka här!

Jos haluat lukuvalmennuksen aikuisten kaunokirjallisuudesta, klikkaa tästä

Lukuvalmentaja ja nuoret