Hyppää sisältöön
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Yhteystiedot

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Koirat sallittu
Koirat kielletty
Siirry kirjaston sivuille

Uusimmat tapahtumat

Kirjailijavieraana Mikko Hyppönen

Tietokirjailija ja tietoturva-asiantuntija Mikko Hyppönen saapuu Vuosaaren kirjaston vieraaksi osana Itä-Helsingin kirjastojen Media ja demokratia -teemaista kirjailijakiertuetta.

Mikko Hyppönen on Suomen kansainvälisesti tunnetuin ja palkituin tietoturva-asiantuntija. Hän on toiminut myös useissa kansainvälisissä asiantuntijatehtävissä, kirjoittanut New York Timesiin ja Wirediin ja luennoinut Oxfordin, Stanfordin ja Cambridgen yliopistoissa. Hyppösen TED-puheen on nähnyt yli 2 miljoonaa ihmistä ja se on käännetty 40 eri kielelle.

Hyppösen esikoisteos Internet (WSOY) julkaistiin syksyllä 2021, ja se on ollut heti ilmestymisestään asti Helmet-kirjastojen varatuimpien tietokirjojen listalla. Kirjassaan Hyppönen kertoo, mitä jokaisen meistä tulee tietää internetin uhkista ja mahdollisuuksista.

Hyppöstä haastattelee kirjastovirkailija Matti Järvinen. Tilaisuudesta lähetetään myös livestriimi facebookissa: Linkki tapahtumaan

Itä-Helsingin kirjastoissa järjestetään Media ja demokratia -teemainen kirjailijakiertue syksyllä 2022. Lue lisää ja tutustu koko kiertueen ohjelmaan: helmet.fi/mediajademokratia

Kuva: Veikko Somerpuro / WSOY

Vuosaaren kirjasto

25.10.2022 klo 18.00 - 19.00

Viimeksi päivitetty 3.10.2022