Hyppää sisältöön
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Yhteystiedot

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Koirat sallittu
Koirat kielletty
Siirry kirjaston sivuille

Uusimmat tapahtumat

Orkesteri tulee kirjastoosi

Helsingin kaupunginorkesteri saapuu Vuosaaren kirjastoon tiistaina 8.9. klo 12. Lämpimästi tervetuloa nauttimaan musiikista!

Kamarimusiikki soi syksyllä Helsingin kirjastoissa, kun Helsingin kaupunginorkesterin ja Helsingin kaupunginkirjaston yhteistyössä järjestämä ”Orkesteri tulee kirjastoosi” -kirjastokiertue käynnistyy 1. syyskuuta. Kiertueen aikana kuullaan konsertit kaikissa Helsingin 37 lähikirjastossa sekä kirjastoautossa.

Vuosaaressa esiintymässä:

DUO MATALATA 

Heikki Nikula, bassoklarinetti 

Petri Keskitalo, tuuba 

Enimmäkseen keski- ja matalataajuista, mutta erittäin korkealaatuista musiikkia tarjoilee DUO MATALATA, eli Helsingin kaupunginorkesterin bassoklarinetisti Heikki Nikula ja tuubisti Petri Keskitalo. DUO MATALATA:n ohjelmisto on persoonallinen, monipuolinen ja takuulla yllätyksiä täynnä. Tule, näe, kuule ja koe ainutlaatuinen musiikkielämys kirjojen ympäröimänä. 

***

Erkki Palola, viulu 

Petri Päivärinne, viulu 
  

HKO:n viulisti Erkki Palola on sukeltanut Helsingin yliopiston kirjaston nuottiarkistoihin ja tuo kuultavaksemme soivia aarteita jopa 1700-luvulta. Konsertissa kuullaan mm. ensimmäisiä Suomessa muistiinkirjoitettuja sävellyksiä. 

***

Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Katso koko kiertueaikataulu täältä.

Kuva: Maarit Kytöharju

Vuosaaren kirjasto

8.9.2020 klo 12.00 - 12.30

Viimeksi päivitetty 28.8.2020