Rivien välistä -vinkkaustapahtuma 7.luokille

Rivien välistä -vinkkaustapahtuma järjestetään jälleen syksyllä 2022. Tällä kertaa tapahtuma kutsuu kaikki helsinkiläiset 7.luokat  lukemisen ja kirjavinkkien pariin jo heti syyslukukauden alkupuolella.

Rivien välistä -vinkkaustapahtuma tarkoittaa neljän viikon jaksolle sijoittuvaa tapahtumasarjaa, josta jokainen luokka voi valita heille parhaiten sopivan yksittäisen tapahtuman. Yksittäinen vinkkaustapahtuma sisältää noin tunnin mittaisen teatteria ja median keinoja hyödyntävän kirjavinkkausesityksen sekä kirjoihin ja esitykseen liittyvää osallistavaa toimintaa. Lisäksi tapahtumassa tutustutaan lähemmin vinkattuihin kirjoihin ja kirjoja voi ja myös kannattaa lainata suoraan tapahtumassa! Yhden tapahtuman kesto on 90 minuuttia. 

Tapahtumasarja levittäytyy syksyllä 2022 eri alueiden kulttuuritaloihin. Tapahtumaan voi siis osallistua Maunula-talossa, Malmitalossa, Oodissa sekä Vuotalossa. Tarkemmat tiedot tapahtumapäivistä ja -ajoista löytyvät ilmoittautumisen yhteydessä kultus.fi-palvelusta. Ilmoittautuminen tapahtumaan alkaa 29.8.22 ja tapahtuma toteutetaan 20.9.-14.10 välisenä aikana!

Syksyllä 2022 valittavana on kaksi suomenkielistä ja yksi ruotsinkielinen vinkkausesitys sekä esitykseen liittyvä muu ohjelma. Tarkemmat kuvaukset esitysten sisällöistä sekä linkit vinkattavien kirjojen listoihin julkaistaan elokuun 2022 aikana. 

Lisätiedot: minna.rimpila@hel.fi 

*

Kuva: Suad Kamardeen Unsplash