Siirry sivun sisältöön
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Yhteystiedot

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Koirat sallittu
Koirat kielletty
Siirry kirjaston sivuille

Uusimmat tapahtumat

kibecon2020_juttukuva

Kibecon 2020

Sellon kirjastossa järjestetään loppiaisviikonloppuna jo kolmatta kertaa suuri fanitapahtuma Kibecon. Espoon kaupunginkirjaston ja fanien yhteinen maksuton tapahtuma, joka kokoaa animen, mangan ja pelaamisen kaikenikäisiä faneja kirjastoon ja viime talvena paikalle löysi viikonlopun aikana yli 8000 kävijää!

Tapahtumaviikonloppuna kirjasto on auki normaalisti, mutta talon sisällä tapahtuu kaikenlaista jännittävää. Ohjelmaa riittää sekä lauantaina että sunnuntaina klo 11-17. Kibecon on kuin lukupiirin karnevaalisoituma. Tapahtuma sisältää luentoja, työpajoja, asukilpailuja, tanssiesityksiä, taidekujan, myyntipisteitä sekä pelattavaa, kokeiltavaa ja koettavaa kaikille. Tapahtumapäivien väliin mahtuu lisäksi maksutonta iltaohjelmaa pihan toisella puolella Sellosalissa ja muista kaupungeista matkustaneille tarjottava maksuton lattiamajoitus Sellon kirjaston Pointissa.

Koska Kibeconin 2020 teema on MAGIA, tulee ohjelma pyörimään paljolti tämän aiheen ympärillä. Jos haluat mukaan, voit hakea mukaan vapaaehtoiseksi tai tuottamaan ohjelmaa. Lue lisää: www.kibecon.com
 

Kysymyksiä Kibeconista voi lähettää osoitteeseen kibeconinfo@gmail.com
Kurkkaa myös la-iltana Sellosalissa järjestettävä iltaohjelma.

Seuraathan Kibeconin somet, niin et missaa mitään:

Sellon kirjasto

5.1.2020 klo 11:00 - 17:00

Viimeksi päivitetty 23.9.2019