Hyppää sisältöön
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Yhteystiedot

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Koirat sallittu
Koirat kielletty
Siirry kirjaston sivuille

Uusimmat tapahtumat

Kirjasto mukana Project Aware 2021 -tapahtumassa!

Voitko kuvitella maailmaa, jossa vedestä ei löytyisi polkupyöriä, rullalautoja, pulloja tai tuoleja? Jos haluat tehdä unelmasta totta, tule mukaan Tokoinrantaan lauantaina 28.8. klo 11-15 seuraamaan mitä kaikkea ihmeellistä sukeltajat löytävät merenpohjasta ja osallistumaan siivoukseen rannan puolella.

Elokuun viimeisenä torstaina 26.8. vietetään Itämeripäivää ja lauantaina 28.8. siivotaan Itämerta Tokoinrannan kohdalta, kun Wärtsilä, Sukeltajaliitto ja Satakolkyt-projekti yhdessä Project Aware 2021 kanssa järjestävät siivoustapahtuman.

Koko kuluvan viikon on kirjastolla aineistonäyttely sekä aikuisille että lapsille. Lastenosasto Vintillä (3. krs) voi piirtää ja värittää aiheeseen liittyen ja halutessasi henkilökunta nappaa piirustuksesta kuvan ja näistä kootaan digi-näyttely kirjaston someen.

Katso viime vuoden tapahtumavideo napsauttamalla tätä: https://youtu.be/-AdCOYg6wKQ

*

Wärtsilän vapaaehtoinen sukellusklubi Helsingissä on jo vuosien ajan järjestänyt vuosittaisen siivoustapahtuman yhteistyössä Helsingin kaupungin, Suomen Sukeltajien Liiton ja Project AWAREn kanssa. Tänä aikana tiimi on luonut vahvan yhteistyömallin Helsingin kaupungin sekä paikallisen sukellusyhteisön kanssa, missä yli 100 vapaaehtoista on osallistunut vuosien varrella ja kerännyt yli kahden tonnin painosta roskaa vedestä.

Wärtsilä Project Aware 2021 – Dive Against Debris -tapahtumasivu Facebookissa (jossa myös ohjeet jos haluat sukeltajaksi): https://www.facebook.com/events/3996198373769401

*

SATAKOLKYT-hankkeen tavoite on innostaa kaupunkilaiset liikkumaan Helsingin rannoilla ja samalla saada rantaviiva siivottua roskista. Idea siivouskampanjaan on alun perin lähtenyt helsinkiläisiltä nuorilta, jotka ovat huolissaan ympäristön roskaantumisesta. Hankkeen takana ovat Helsingin kaupungin lisäksi neljä järjestöä: Pääkaupunkiseudun Partiolaiset, Helsingin NNKY, 4H Helsinki sekä Helsingin Vihreät Nuoret.

https://satakolkyt.fi

***

Kallion kirjasto
Viides linja 11
00530 Helsinki

09 310 850 53

https://www.facebook.com/kirjastokallio

Tokoinranta (Kallion kirjasto)

28.8.2021 klo 12.00 - 15.00

Project Aware 2021

Viimeksi päivitetty 24.8.2021