Hyppää sisältöön
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Yhteystiedot

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Koirat sallittu
Koirat kielletty
Siirry kirjaston sivuille

Uusimmat tapahtumat

Etätapahtuma - taiteilijahaastattelu: Joonas Hyvönen

Haastattelussa kuvataiteilija Joonas Hyvönen. Haastattelijana kirjastonhoitaja ja taiteilija Tuukka Haapakorpi. Joonas Hyvönen kertoo mediataideteoksestaan ”God’s Flat Earth Is Drowning”, joka on kuvitelma pienyhteisöstä kriisin partaalla. Teos laittaa katsojan ajattelemaan ja käymään läpi erilaisia tulevaisuuteemme liittyviä tekijöitä: toivoa, pelkoa, sekä meidän yhteistä rooliamme asuinplaneettamme luonnon elossa pitämisestä.

Tapahtuma on katsottavissa helsinkikanava.fi -sivulla tiistaina 30.6. klo 13. Tallenteen voi myöhemmin katsoa samalta sivulta: https://www.helsinkikanava.fi 

Menneiden tapahtumien taltioinnit: 
https://www.helsinkikanava.fi/fi_FI/web/helsinkikanava/folder?groupItemId=39419587
 

”God’s Flat Earth Is Drowning” on osa Oodin, Taiken ja Muun Mediakuutio-projektia ja on esillä Oodin Kuutiossa 3.7.-29.7.2020. Se hyödyntää Unity pelimoottoria hahmojen käymän dialogin satunnaistamiseen tehden käytännössä jokaisesta katselukerrasta erilaisen. Teoksen tuotantoa on tukenut AVEK.
 

***

Helsingin kaupunginkirjasto tuottaa kulttuuriin ja kirjallisuuteen liittyviä, hyödyllisiä ja hauskoja sisältöjä helsinkikanavalle.

https://www.helsinkikanava.fi/fi_FI/info 

Helsinki-kanava (Keskustakirjasto Oodi)

30.6.2020 klo 13.00 - 13.30

Helsingin kaupunginkirjasto

Viimeksi päivitetty 24.6.2020