Hyppää sisältöön
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Yhteystiedot

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Koirat sallittu
Koirat kielletty
Siirry kirjaston sivuille

Uusimmat tapahtumat

Etätapahtuma - vieraana lavarunoilija Tania Nathan

Lavarunoilija ja journalisti Tania Nathan esiintyy suorassa lähetyksessä Helsinki-kanavalla. Ennen keikkaa Nathania haastattelee informaatikko Samu Eeve. Keskustelu käydään suomeksi ja englanniksi.

Tapahtuma toteutetaan Keskustakirjasto Oodissa ja on katsottavissa livenä helsinkikanava.fi -sivulla maanantaina 18.5.2020 klo 15. Tallenteen voi myöhemmin katsoa samalta sivulta: https://www.helsinkikanava.fi

Nathanin monipuolinen tausta sisältää mm. pakolais- ja maahanmuuttajanuorten kanssa tehtyjä projekteja sekä kouluttamista ja opettamista. Lavalla ja kirjoituksissaan hän puhuu usein siitä, minkälaista on olla POC* Helsingin seudulla. Punaisena lankana hänen työssään kulkee anti-rasismi ja intersektionaalisuus. (*POC = person of color. Termille ei ole vakiintunutta suomennosta. Rodullistettua käytetään joskus synonyymina, mutta sanan merkitys ei ole aivan sama.)

Tania Nathan Facebookissa: https://www.facebook.com/Tania-Nathan-2257967977756809/

*
 

Spoken word-artist Tania Nathan performs live on Helsinki Channel on Monday May 18th at 3pm. Before the gig, she’ll chat with information specialist Samu Eeve.

The event takes place at Helsinki Central Library Oodi and is live streamed to helsinkikanava.fi –site. The stream is available for watching at a later date on the same website as well. The discussion takes place in Finnish and English.

Tania Nathan is a spoken word artist, performer, educator and writer living in the Helsinki region. Her interests lie in anti-racism work and advanced communication needs plus issues related to diversity, inclusion and anti-racism toolkits.
 

***

Helsingin kaupunginkirjasto tuottaa kirjallisuuteen liittyviä, hyödyllisiä ja hauskoja sisältöjä helsinkikanavalle.

https://www.helsinkikanava.fi/fi_FI/info 

Helsinki-kanava tarjoaa verkkolähetyksiä ja julkaisee tallenteita muun muassa Helsingin kaupunginvaltuuston kokouksista, Helsingin kaupunginorkesterin konserteista ja Pormestarin asukasilloista. Kanavalla julkaistaan myös kaupunkilaisten omia "Kaupunkilaisten videot"-videoita.

Helsinki-kanava (Keskustakirjasto Oodi)

18.5.2020 klo 15.00 - 15.40

Helsingin kaupunginkirjasto

Viimeksi päivitetty 13.5.2020